Mazda Xedos 6 CA KLZE '94 White...
Podpisuję się pod Damiano.
W stylu, w którym Napisałeś swojego posta Porozumiewaj się ze swoimi rówieśnikami przez sms.
Litrówki które Popełniasz, mocno utrudniają komunikację. A po 2gie, warto byłoby przed napisaniem pierwszego posta poczytać, aby choć trochę zorientować się w temacie ( nie mówię tu o piśmie obrazkowym, bo sądząc po tym że listwy na drzwiach i podsufitkę Widziałeś, to zdjęcia na pewno Oglądnąłeś )
PS.
Przepraszam za OT
W stylu, w którym Napisałeś swojego posta Porozumiewaj się ze swoimi rówieśnikami przez sms.
Litrówki które Popełniasz, mocno utrudniają komunikację. A po 2gie, warto byłoby przed napisaniem pierwszego posta poczytać, aby choć trochę zorientować się w temacie ( nie mówię tu o piśmie obrazkowym, bo sądząc po tym że listwy na drzwiach i podsufitkę Widziałeś, to zdjęcia na pewno Oglądnąłeś )
PS.
Przepraszam za OT
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Spoko dla wszystkich ktorzy dają takie uwagi. Zabardzo nie mam czasu na siedzenie przed komputerem i poprawianie wszystkiego na ą ę bo mam trochszke inne zajecia miedzy innymi praca przy samochodach od rana do nocy o 8-17 w serwisie Samochodow Japonskich a po pracy do 23-24-1-2 w nocy w garazu. Takze wybaczcie mi za literowki ale poprostu czas mi nie pozwala siedziec przy kompie mam pare poprostu pytan co do wygladu bo akurat nie zajmuje sie blacharka czy tez wygladem zewnetrznym .Z gory dziekuje za zrozumienie
Najlepszym rozwiązaniem będzie, jak założysz temat na forum, wtedy na każde pytanie, każdy z użytkowników z milą chęcią odpowie. A tym czasem bez odbioru, bo w ten sposób zaśmiecamy temat
!!

Po co odrazu z taka agresja walicie do kolegi :? Reperaturek do xeda nie ma poszukaj ladnego xeda ze zdrowymi nadkolami I wycinaj a pozniej wspawaj u siebie tyle Nic innego nie wyczarujesz sztukiwanie z blachy to slabe rozwiazanie...
Ok dzieki ale jesli moge prosic o odpowiedz na moje pytania wlasciela od bialego xeda bede wdzieczny w razie W na temat Samochodow Japonskich sluze pomoca
To , że pracujesz nie usprawiedliwia Cię w żadnym stopniu...od pisania poprawnie mniejsza o to, że pewnie samo i tak podkreśla na czerwono...
Sory za OT Piotr ale nauczmy się szacunku sami do siebie.
I nie brońcie kolegi, bo jak się ma zamiar pisać coś takiego lepiej nie pisać nic.
Sory za OT Piotr ale nauczmy się szacunku sami do siebie.
I nie brońcie kolegi, bo jak się ma zamiar pisać coś takiego lepiej nie pisać nic.
Ok jeszcze raz dziękuję wszystkim za pouczenia chciałbym tylko otrzymać odpowiedzi na moje pytania i uciekam z tego tematu żeby wam nie zaśmiecać z góry dziękuję
Jeju nie rozumiem dlaczego tak wszyscy wjechali na chłopaka przecież nic złego nie zrobił zadał normalne logiczne pytania w kulturalny sposób, robiac przy tym pare błędów, ot
Śpieszę z odpowiedzią
Miałem drugiego Xedosa na części i błotniki są wycięte z niego. Ale znam magika koło krakowa który wyklepie to z blachy i będzie jak oryginał.
Listwy boczne wycinane z matowej folii samoprzylepnej
Robią robote fakt.
Podsufitke malowałem specjalną niezmywalną farbą do ubrań, ale marki niestety nie pamiętam. Dziś z perspektywy czasu wolałbym oddać ją specom do oklejenia czarnym materiałem.
Powodzenia!
Zakładaj temat wszyscy chętnie pośledzimy i doradzimy.
Śpieszę z odpowiedzią
tomczas1992 napisał(a):z kat wzioles reperaturki tylnych blotnikow albo od czego ci spasowaly
Miałem drugiego Xedosa na części i błotniki są wycięte z niego. Ale znam magika koło krakowa który wyklepie to z blachy i będzie jak oryginał.
tomczas1992 napisał(a):od czego sa te listwy boczne
Listwy boczne wycinane z matowej folii samoprzylepnej
tomczas1992 napisał(a):czym wymalowac podsufitke na czarno
Podsufitke malowałem specjalną niezmywalną farbą do ubrań, ale marki niestety nie pamiętam. Dziś z perspektywy czasu wolałbym oddać ją specom do oklejenia czarnym materiałem.
tomczas1992 napisał(a):robie auto od podstaw
Powodzenia!
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
Setritus napisał(a):tomczas1992 napisał(a):
robie auto od podstaw
Powodzenia! Zakładaj temat wszyscy chętnie pośledzimy i doradzimy.
Właśnie dlatego pogoniłem go, żeby założył temat, szacun dla gościa, który podjął się takiej pracy !

Męczą mnie ludzie o filmik z jazdy KLZE, w odpowiedzi na prośby: NIE BEDZIE
Nie mam gdzie ani kiedy nagrać.
Na rykach coś fajnego sie uda nakręcić to wrzuce
Na rykach coś fajnego sie uda nakręcić to wrzuce
Xedos 6 KF 99r
Kupiłem w ciemno te nakładki, zobaczymy co przyjdzie 
Melduję gotowość do zlotu

Melduję gotowość do zlotu

Xedos 6 KF 99r
Setritus napisał(a):Odrobina rasizmu nie zaszkodzi![]()
Setritus napisał(a):
Już nie masz tych tablic N0 BLack. czy to był tylko taki żart?
-
goju10
Pewnie jakiś Makumba się zdenerwował i odkręcił 
Każdy, nawet najlepszy laptop lub komputer moze nas kiedyś zawieść. Wtedy, na szybko potrzebujemy kogoś kto się tym zajmie i naprawi potrzebny do pracy czy zabawy komputer. Wybierzmy dobry i zaufany serwis laptopów Grodzisk Mazowiecki Milanówek
https://www.instagram.com/lukkilx6/
https://www.instagram.com/lukkilx6/