Bandyta napisał(a):mi sie bardzo podobaja.... Gratki! Mozna wiedziec jaki byl koszt zestawiku...
Dzięki Banditos

www.mazdaspeed.pl
Bandyta napisał(a):mi sie bardzo podobaja.... Gratki! Mozna wiedziec jaki byl koszt zestawiku...
Badyl napisał(a):koła genialne, nie wiem czy do xeda, ale genialne
Barthek1983 napisał(a):17" od GG wyglądają bardziej dostojnie
Barthek1983 napisał(a):na żywo robią piorunujące wrażenie
Hugo napisał(a):Może gdyby był obniżony to ogólne wrażenia byłyby lepsze. Masz chyba doskonale utrzymany lakier na aucie.
Hugo napisał(a):w ogóle nie pasują do Xedosa 6
To w sumie podobnie jak u mnie.Barthek1983 napisał(a):Co do lakieru to musiałbyś z bliska zobaczyć jak daleko mu do ideału
Myślałeś o polerce mechanicznej? Ja chyba oddam kumplowi żeby mi zrobił i przy okazji zrobi wyprawkę na narożniku przedniego zderzaka (odprysk lakieru pamiątką po śmiertelnym potrąceniu sarnyBarthek1983 napisał(a):Próbuję doprowadzić go do jak najlepszego stanu, jestem w trakcie przeprowadzania polerowania więc mam nadzieję, że jeszcze się poprawi
Hugo napisał(a):Myślałeś o polerce mechanicznej?
oblivion napisał(a):mechaniczna polerka nie pomogła, jedynie malowanie może załatwić sprawę...
Ooo to widzę wada lakieru typowa dla Mazdy. Mam identycznie jak Ty, a myślałem, że ktoś te elementy nieumiejętnie lakierował.oblivion napisał(a):cały jest porozrywany w takie malutkie pęknięcia, maska i dach – jak wtarłem wosk to wszystkie wyszły na biało
bodzioklb napisał(a):a teraz...
pawelMX6 napisał(a):dostaniesz jeszcze kolejną rzecz do auta
Barthek1983 napisał(a):wygląda bardziej sportowo
Mev napisał(a):Będzie faaaajnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości