Mazda MX-6 GE KL-DE 1995 Heble K sport str.7 :)
yy no to kolejny mod stwierdzilem ze zestaw z mpsa jest zbyt ciezki no i ten jeden tlok.... Wiec wlatuja hamulce k sporta dedykowanie do 626/mx6 bez zadnej rzezby ori tarcza wszystko p&p 6 tloczkow 
Good job. Świetny mod. Chwal się efektami po montażu 
Gratów masz już pod dostatkiem, bierz się za robotę i złóż to wszystko w całość...

Gratów masz już pod dostatkiem, bierz się za robotę i złóż to wszystko w całość...
- Od: 4 sty 2012, 21:23
- Auto: マツダ MX-6 2.5 KL-DE '94
DamianoV6 napisał(a):Jaka cena zestawu?
Cena nowego 5tyś. A ja zaplacilem troche mniej ale kombinacji bylo zeby je zdbyc

rafał88 napisał(a):Kozak zestaw! Mniejsza waga i hamowac tez bedzie;) Tylko powiedz kiedy poskladasz to wszyatko![]()
Dzieki Rafał

DamianoV6 napisał(a):Nowy to ja wiem ile biega![]()
w sumie rozmawiałem z kolegą i taniej wychodzi z JUESEJ ściągnąć jak się kogoś ma![]()
ale cena też gnieciewięc taniej wychodzi z MPS-a
bądź ogarnąć z innego autka, np. z rozbitkatylko ogarnąć adaptery
No cena troche gniecie fakt
rafał88 napisał(a):Chyba nie do jednego emiksa te graty
Dopisano 26 wrz 2017, 21:59:
Chyba nie do jednego emiksa te graty
Jak nie wszystko do jednego
jakby ktos chcial to sprzedam te heble k sporta ;p klocki jak nowe tarcze jeszcze sa heble 6 tloczkow nowy zestaw w pl 5999zl ja oddam za 1700zl.
onyx napisał(a)::D pewnie Julek się zorientował ile będzie kosztować eksploatacja takiego hebla (ewentualna regeneracja, klocki+ tarcze pod dzwon)
No niestety onyx nie trafiles
DamianoV6 napisał(a):PW
widzę hajs na gwiazdy potrzebny

Ja po prostu nie uważam k-sporta za coś cudownego. Zarówno w kwestii hamulców jak i zawieszeń.
W podobnej cenie będziesz miał zestaw na zaciskach Brembo z tarczami i mieszankami jakie sobie zażyczysz i bez problemowo dostępnymi częściami serwisowymi do zacisków w PL, który w dodatku będzie hamował lepiej.
Z klockiem EBC to i seryjny zacisk będzie hamował podobnie przy tej samej średnicy tarczy a sporo zostanie w kieszeni. Pozostaje tylko kwestia wizualna i ewentualnie wagowa, która to w dupowozie nie przełoży się na nic.
W podobnej cenie będziesz miał zestaw na zaciskach Brembo z tarczami i mieszankami jakie sobie zażyczysz i bez problemowo dostępnymi częściami serwisowymi do zacisków w PL, który w dodatku będzie hamował lepiej.
Z klockiem EBC to i seryjny zacisk będzie hamował podobnie przy tej samej średnicy tarczy a sporo zostanie w kieszeni. Pozostaje tylko kwestia wizualna i ewentualnie wagowa, która to w dupowozie nie przełoży się na nic.
u mnie nie do daily wiec mi nie szkoda a wyglad fajniejszy
i hamowanie rowniez na plus. wiec ze mozna sobie dopasowac brembo 4 tloczki ale nie chcialem bawic sie w dystans pod tarcze dorabianie adapterow itd. tutaj przynajmniej wszystko jest p&p i tak zaciski na sell do konca tyg pozniej juz mi kasa nie bedzie potrzebna;p
Auto przestało ponad rok bez silnika zdekompletowane i matowe
ale powoli u maliniaka auto zaczyna przybierać blasku zrobiłem polerke szału nie ma bo nie chciałem ścinać zbyt dużej ilości lakieru ale mysle ze się dobrze prezentuje Maliniak poskładał i wrzucił silnik klze najwyższa polka;) za tydzień auto będzie już jeździć;)