Mazda MX-6 GD coupe F2T '88- rebuild
Znaleźliśmy dawcę
to co widać jest w na prawdę przyzwoitym stanie, zobaczymy jak to będzie wyglądać po rozebraniu do zera 

chyba jeb*a Ci uszczelka pod gofrem... pa jak się dymi...
dałbys wiecej zdjec a nie smaka robisz 
Skad wy to bierzecie sam bym kupił taki zestaw
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r
Ja tam nie widziałem a za ile stał
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r
Nadzieja powraca

Srebrny jest odkupiony od forumowicza elfeti i to co najważniejsze czyli blacha, jest na prawdę super
Co więcej auto jest sprawne i jezdne co przy obecnych przeróbkach lexa jest bardzo na plus.
W związku z tym, że LEX jeszcze trochę czasu będzie przerabiany, przygotowuję powolutku auto do normalnego używania.
Wjechały sprężyny -40mm aby się normalnie jechało.
Wymieniłem przegub zewnętrzny prawy, bo klepał już na prostej (o tym już byłem poinformowany przed zakupem)
Wymieniłem olej w silniku na eneosa i filtr oleju.
Zrobiłem zbieżność jak należy u moich "sportowych dziadków". Tył był rozbieżny, nie dość że nierówno, to jeszcze poza skalę
Założyłem ZENDER'y bo tamte mi się nie do końca widziały
A na koniec założyłem dokładkę. Trochę pogięta i nadłamana, ale na razie lepszej nie potrzeba
Wjechały sprężyny -40mm aby się normalnie jechało.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wymieniłem przegub zewnętrzny prawy, bo klepał już na prostej (o tym już byłem poinformowany przed zakupem)
Wymieniłem olej w silniku na eneosa i filtr oleju.
Zrobiłem zbieżność jak należy u moich "sportowych dziadków". Tył był rozbieżny, nie dość że nierówno, to jeszcze poza skalę
Założyłem ZENDER'y bo tamte mi się nie do końca widziały
A na koniec założyłem dokładkę. Trochę pogięta i nadłamana, ale na razie lepszej nie potrzeba