Mazda Xedos 6 CA KL '97 CZARNA MENDA!!
jakis czas temu pisali mi że może na czarno, juz miałem sie za to brać, ale na całe szczęście przypomniało mi sie że posiadam tego PS i że mogę zobaczyć.
Przyszły szwagier też mi tak mówi że chromy, ale nie stać mnie po pierwsze, a po drugie jakoś też nie za bardzo... za bardzo by się świeciły, a tego chce uniknąć...
Przyszły szwagier też mi tak mówi że chromy, ale nie stać mnie po pierwsze, a po drugie jakoś też nie za bardzo... za bardzo by się świeciły, a tego chce uniknąć...

Do jakiego koloru felg byś się nie przymierzał to i tak w realu będzie znacznie lepiej
Przykład:

Czerń ponoć do wszystkiego pasuje
Przykład:

Czerń ponoć do wszystkiego pasuje
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
DamianSzatan666 napisał(a):jakis czas temu pisali mi że może na czarno, juz miałem sie za to brać, ale na całe szczęście przypomniało mi sie że posiadam tego PS i że mogę zobaczyć.
To auto i tak się wyróżnia z tłumu i pewnie nie jeden się ogląda jak jedziesz, więc chromy nie zrobią mu krzywdy
A może tym felgą co masz by wystarczyło dać jakiś nowy lakier? Zobacz jakby na nich auto wyglądało po zglebieniu w VT.
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Ciekaw jestem tego lakieru na żywo – ale czy z chromami nie będzie wyglądał jak cały chromowany?
Jak chcesz zobaczyć jak będą wyglądały czarne felgi w realu to pomaluj jedna felę wodną farbą, na próbę, może być nawet plakatówka... Zejdzie przy pierwszym myciu
Moim zdaniem czarny połysk może extra wyglądać... Do tego czarne ramki wokół szyb i halogenów
ten vt nie oddaje nawet 1%...
Jak chcesz zobaczyć jak będą wyglądały czarne felgi w realu to pomaluj jedna felę wodną farbą, na próbę, może być nawet plakatówka... Zejdzie przy pierwszym myciu
Moim zdaniem czarny połysk może extra wyglądać... Do tego czarne ramki wokół szyb i halogenów
ten vt nie oddaje nawet 1%...
no gleba to może i będzie ale zastanawiam się także nad pneumatyką
Już na podwórko wjechać nie mogę, co dopiero jak jeszcze -35 będzie...
Właśnie myślałem żeby te moje tak zrobić, aby tylko rant pomalować. Najpierw wyczyszczę, mam lakier jeszcze od golfa (czarny metalic) i zobaczymy co będzie można zrobić. Tylko niech ciepło się zrobi...
Właśnie myślałem żeby te moje tak zrobić, aby tylko rant pomalować. Najpierw wyczyszczę, mam lakier jeszcze od golfa (czarny metalic) i zobaczymy co będzie można zrobić. Tylko niech ciepło się zrobi...

DamianSzatan666 napisał(a):tylko rant pomalować
W felgach od m6?
oblivion
Nie wiem jak Ty myślałeś, ale mi chodziło o takie coś...
Tylko niedokładne bo nie chciało mi dobrze zaznaczać i musiałem tak mniej więcej tylko

Mi się to nie widzi ale życzę powodzenia, bo łatwo nie będzie 
i moje plany prysły
Ogólnie jestem po konsultacji z druga "połówką"... Bo jej się nie podoba i koniec.
I weź się człowieku rozwijaj,,,
Najprawdopodobniej zostaje tak jak jest
Ogólnie jestem po konsultacji z druga "połówką"... Bo jej się nie podoba i koniec.
I weź się człowieku rozwijaj,,,
Najprawdopodobniej zostaje tak jak jest
Ostatnio edytowano 10 mar 2012, 22:05 przez DamianSzatan666, łącznie edytowano 1 raz

oblivion napisał(a):Mi się to nie widzi
okropne
oblivion napisał(a):ale życzę powodzenia, bo łatwo nie będzie
ja nie życzę powodzenia, bo chcę aby było ładnie
DamianSzatan666 napisał(a):Ogólnie jestem po konsultacji z druga "połówką"... Bo jej się nie podoba i koniec.
jeżeli mówimy nadal o felgach

Chciałem być delikatny...

cały czas o alu... Czyli jak będzie dopływ to się kupi nowe odpychadła 

Tobie się nie podobają felgi z M6 które masz, a dla mnie, to jedne z ładniej wyglądających na Xedzie,i sam chciałbym takie miec u siebie. Co do ich koloru to wydaje mi się, ze w oryginale wygladają lepiej razem z kameleonem na aucie. Ale zdarzają się fajne i naprawde udane mody podpasowania koloru auta i felg>patrz kolega Jarusiek

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
wie ktoś może od czego i czy bardzo potrzebna jest taka rureczka zaznaczona na czerwono właśnie w takim kształcie i mniej więcej w tym miejscu??

Bardzo proszę o pomoc bo dziś znajomy zaczepił mi za to to linkę holowniczą i tłumaczył się że nie widział nic innego, żadnego zaczepu.
i moja stara rejestracja...

Bardzo proszę o pomoc bo dziś znajomy zaczepił mi za to to linkę holowniczą i tłumaczył się że nie widział nic innego, żadnego zaczepu.
i moja stara rejestracja...

Zaczepy do linki masz pod zderzakiem – takie "blachy" pionowe.
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Wbrew pozorom to nie jest takie śmieszne, ta rurka rzeczywiście wygląda jakby była stworzona do holowania
tym bardziej że nie ma siatki ochronnej.
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
no znajomych mam zajebiastych... 
że są pod zderzakiem to wiem, powiedziałem mu że jest z prawej strony u dołu. Bo ja wysiąść nie mogłem, ponieważ w takim błocie stałem że kończyło się zaraz poz zderzakiem. Auto na progach siadło.
że są pod zderzakiem to wiem, powiedziałem mu że jest z prawej strony u dołu. Bo ja wysiąść nie mogłem, ponieważ w takim błocie stałem że kończyło się zaraz poz zderzakiem. Auto na progach siadło.