Mazda 626 GE FS '92
Widziałem, jechałem... i klasa! Nie myślcie, że to lukier, ale na żywo auto zwala nóg (niestety w Koninie nie miałem czasu się mu przyjrzeć). Świetnie wygląda szczególnie na trawie
Poza tym byłem w szoku, jak to się wszystko łatwo reguluje i że to zawieszenie tłumi! Jest cholernie nisko, jazda wymaga nie lada czujności, ale samo łykanie dziur wychodzi nadzwyczaj dobrze jak na moje wrażliwe cztery litery
Brawa dla Piotra za konsekwentne podążanie drogą własnego stylu i drugie życie jego GE.
W ramach walki z nudą podczas deszczowych dni ( i przy okazji regeneracji tylnych hamulców) auto zostało jeszcze delikatnie obniżone i pochylone lekko zostały koła . Rozpakowałem też paczkę z pierwszymi częściami do felg na sezon 2011 , rzecz najważniejsza czyli rotor

Pełna polerka , ale czy tak zostaną to jeszcze nie wiem , jakaś tam wizja zrodziła się w Mojej chorej głowie , ale to się jeszcze okaże .
Fotki po obniżeniu niebawem jak znajdę jakiś ciekawy nie zalany plener .

Pełna polerka , ale czy tak zostaną to jeszcze nie wiem , jakaś tam wizja zrodziła się w Mojej chorej głowie , ale to się jeszcze okaże .
Fotki po obniżeniu niebawem jak znajdę jakiś ciekawy nie zalany plener .
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Gibsong , jeżeli chodzi o lokomotywę to stoi i niszczeje już od jakiegoś czasu na bocznicy nie daleko myjni pociągów , w zakątku miasta gdzie mało kto wie że coś takiego tam istnieje
Inte felgi to część zamienna , jak widzisz wyżej już w garażu leża parts'y na sezon 2011
Inte felgi to część zamienna , jak widzisz wyżej już w garażu leża parts'y na sezon 2011
Pajko jest miodzio 
Pajko po prostu brak słów na opisanie nowej sesji 

zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Mazda po 3 latach od lakierowania i jazdy bez szkodowej doczekała się pierwszej kolizji na szczeście delikatnej , najprościej pisząc , Mazdę potrącił rowerzysta jadąc chodnikiem i do tego z góry ulicy jedno kierunkowej wjechał Mi prosto pod koła .
Na szczęście straty nie tak duże tylko grill , jedyne czego szkoda to pierwszego w PL znaczka Efini , ale teraz mazda jest w 100% oryginalna i grill jest ori z 1992 roku czyli ze starym znaczkiem

Mazda już doprowadzona do normalnego stanu czyli grill w kolorze takim jak ma być
Na szczęście straty nie tak duże tylko grill , jedyne czego szkoda to pierwszego w PL znaczka Efini , ale teraz mazda jest w 100% oryginalna i grill jest ori z 1992 roku czyli ze starym znaczkiem

Mazda już doprowadzona do normalnego stanu czyli grill w kolorze takim jak ma być
Co za ciul z tego rowerzysty. Dobrze ze tak sie chociaz skonczylo. Ze starym nowym grillem wyglada tak jakos dziwnie 
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
mam nadzieje że zapłaci odpowiednie pieniądze za to co zrobił!!
ehhh jeszcze bardziej sie utwierdzam w fakcie że nienawidzę rowerzystów!
ehhh jeszcze bardziej sie utwierdzam w fakcie że nienawidzę rowerzystów!
nie dam się zastraszyć 
ja jeszcze raz napiszę, podziwiam ogrom pracy jaką włożyłeś w auto, cudowny lakier i
do tego gleba na pięknych kółkach
mam jeszcze pytanie, nie masz przypadkiem kół od rx8?
co to dokładnie za rozpórka którą masz? ile kosztowała jeśli można wiedzieć i jak się sprawuje?

mam jeszcze pytanie, nie masz przypadkiem kół od rx8?
co to dokładnie za rozpórka którą masz? ile kosztowała jeśli można wiedzieć i jak się sprawuje?