Witam ponownie, po miesiącu czasu auto odebrałem.
Z zakladu jestem cholernie zadowolony, bardzo ladnie i rzetelnie wszystko zrobili.
To rzeczy ktore zostały wykonane moge zaliczyć:
Wymiana zgnitych elementów do ktorych zaliczymy drzwi, wymiana blotniak ktory uległ zniszczeniu jak wjechałem w pupę nexi, zrobienie maski po tym samym wydarzeniu, zrobienie zaprawek na calym aucie, zrobienie progów, podluznicy, calej podlogi i zakonserwowanie jej, wyciecie szyb i uszczelnienie ich bo przeciekały, doozenie spojlera od V6 i polozenie nowego lakieru na całym aucie o kodzie SQ czyli ori lakier z mazdy.
Auto odebrałem dzis jedyna rzecz ktora niedziała, to szyba prawa sie neichce podnosic, ale to co snie chula elektrycznie, a ze elektrykami niesa to zrobie sobie to sam, niema najmniejszego problemu.
Nic niezostało zniszczone czy porysowane przez nich, a cale auto rozbebeszyli. Takze jestem bardzo zadowolony z rezultatów.
I chciałem podziekowac Pawelcowi i Jesusowi za kilka gratów od nich
Wiec fotki autka
To jest ten róg auta ktory zostal uderozny, maska bła pogięta, cały róg auta poszedl w dół i ogolnie kich abyła, jak widac zrobione bardzo fajnie
Lakier zachowuje sie bardzoi fajnie w róznym sloncu:
jak jest super jasniutko to lakier jest jasny i wchodzi w delikatny pomarancz (mnie si epodoba:D)
jak jest ciemniej to lakier jest bardziej ciemny taki dostojny.
A tak ogolnie to jest to ta czerwien ktorej szukałem taka mocno sorki ale niekojarzy mi si einne slowo jest mocno kure*ska
nastepne fotki:)
Ja jestem [tiiit] szczęsliwy:)
Zapraszam do oceniania
Aha jak tylko ja odebrałem mazde to pojechałem t\na tor do WYrazowa i ja troche przegoniłem. Niemogłem sie oprzec temu

:D:D:D