felgi faktycznie bardzo ładne ale nie do tego auta, jak wszyscy pewnie zauważyli. Są źle osadzone, zbyt mocno wystają poza obrys pojazdu. Nie dość że mogą ci zabrać za to dowód to jeszcze jadąc z pasażerami z tyłu ponaginasz sobie nadkola, poniszczysz opony, nie daj boże przy dużej prędkości wpadniesz w dziurę opona uderzy o teoretycznie nadszarpnięte nadkole (bo takie za jakiś czas będzie), pęknie i zabijesz siebie, pasażerów, byćmoże kogoś jadącego z przeciwka...
18" są spoko, sam takie mam, planuję kupić nawet 19" a'la Dubai, ale pod warunkiem że wszystko jest spasowane
Mazda Xedos 6 CA KF '96 – l3mur91 – 18" in progress.
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
skad masz gwarancje ze zrolowane nadkole nie przetnie opony przy prednosci 180kmh?
poza tym, o czym w ogole rozmawiamy, opona nie moze walić w nadkole bo to głupie i tyle
poza tym, o czym w ogole rozmawiamy, opona nie moze walić w nadkole bo to głupie i tyle

- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
Setritus napisał(a):pęknie i zabijesz siebie, pasażerów, byćmoże kogoś jadącego z przeciwka...
Nie myślałeś o pisaniu scenariuszy do filmów ?
Setritus napisał(a):skad masz gwarancje ze zrolowane nadkole nie przetnie opony przy prednosci 180kmh?
Nie jeżdżę z takimi prędkościami, myślę, że nawet 130 nie przekraczam. Skąd masz pewność, że jedna ze śrub zawieszenia nie ma fabrycznego defektu i nie pęknie przy 180km/h na łuku, gdzie dachując przelecisz przez ogrodzenie wbijając się w drewniany domek w którym akurat są imieniny babci Zosi i nie zabijesz wszystkich balujących ?
Setritus napisał(a):felgi faktycznie bardzo ładne ale nie do tego auta, jak wszyscy pewnie zauważyli. Są źle osadzone, zbyt mocno wystają poza obrys pojazdu.
Pewnie, że nei do tego auta, bo nawet rozstaw mają inny.

l3mur91 napisał(a): Mają wystawać, opona ma być naciągnięta, ranty mają być zrolowane i ma być nisko i ma być szeroko i tak ma być bo tak ja to widzę. Jak będzie mnie bardzo irytowało się stoczy tu i tam i będzie ok. Ale nie chce mi się aż tak bardzo wysiląć w tej kwestii przynajmniej na ten moment.
I o to chodzi

Więc tak....
Xedos wczoraj miał dzwona. Tak więc skończył swój żywot.
Istnieje możliwość kupna jakichś elementów, zanim zdecyduję co dalej powinienem z nim zrobić.
Felgi 18" 8J Warwick Mesh
Felgi 17" 7J Speedline Aliseo 1tlg
Felgi 15" ?J Enkei oryginalne
Nakładki na progi Eunos 500
I pewnie jakieś inne graty mechaniczne...
Xedos wczoraj miał dzwona. Tak więc skończył swój żywot.
Istnieje możliwość kupna jakichś elementów, zanim zdecyduję co dalej powinienem z nim zrobić.
Felgi 18" 8J Warwick Mesh
Felgi 17" 7J Speedline Aliseo 1tlg
Felgi 15" ?J Enkei oryginalne
Nakładki na progi Eunos 500
I pewnie jakieś inne graty mechaniczne...
Naładuje aparat i zrzucę jakieś fotki na kompa. Nie ma się czym chwalić.
Na zdjęciach nie wygląda to źle, ale podłużnica, fartuch dostało. Przy tej wartości pojazdu na prawdę nie wiem czy chce mi się to robić.
Zdjęcia powinny być wieczorem.
Na zdjęciach nie wygląda to źle, ale podłużnica, fartuch dostało. Przy tej wartości pojazdu na prawdę nie wiem czy chce mi się to robić.
Zdjęcia powinny być wieczorem.

ehh jakieś fatum krąży nad mazdowiczami ostatnio widze
ja ostatnio tez wpakowałem się na poloneza po AGRO TUNINGU(jakies wiejskie winyle itp
). na szczecie u mnie ucierpiało nadkole które miałem robić ;d
pokaz fotki panie Lemurze 
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r

Auto do sprzedania w takim stanie jak na zdjęciu.
2.0 V6 + lpg sekwencyjne.
Całe wyposażenie można przeczytać na pierwszej stronie tego tematu.
Cena: 1999 zł do negocjacji.
Można to zrobić niewielkim nakładem finansowym, ale ja i tak chciałem Xedosa sprzedać, w międzyczasie kupiłem auto na projekt który powoli się kończy więc ten jest mi nie potrzebny. Teoretycznie był już sprzedany, ale wyszedł klops.
Auto za chwilę pojawi się w dziale SPRZEDAM.
Gdyby ktoś jednak miał jakieś pytania wcześniej to zapraszam: 724-681-646.
viewtopic.php?f=78&t=150953&p=2559708#p2559708
Yh
przygarnąłbym bez namysłu ale za miesiąc. Strata 
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
To chyba można zamknąć temat.
W sobotę zabiera Kamil i mam nadzieję, że uda się zrealizować plan jaki z Xedosem wiąże.
Dopisano 20 mar 2013 8:33:
W sobotę zabiera Kamil i mam nadzieję, że uda się zrealizować plan jaki z Xedosem wiąże.

Dopisano 20 mar 2013 8:33:

szkoda takiego egzemplarza... Z tymi felgami od kumpla wyglądał bajecznie
Powodzenia z nowym projektem 
- Od: 9 mar 2013, 06:56
- Auto: fotograf ślubny bielsko-biała | Mateusz Korczyk
Mazda MX3 1998 r.
1.6 16v 107 KM