Didichojnice napisał(a):Bylem na tegorocznym Japfescie i Twoja Mazda od razu rzuciła mi sie w oczy. Nawet nie wiedziałem, ze jest taki model. No po prostu sie zakochałem.
Sam zamierzam sie do kupna pierwszego auta i jak ja zobaczyłem to zburzyla moje wszelkie koncepcje.
Postanowione. Chce 626 w coupe.

JMasz moze jakies rady przed kupnem? Warto zwracac uwage na te z olx po 2000 zl, czy od razu je skreślić i szykować jakas większą kwote?
Szacun za auto, bo na żywo na prawde wygląda świetnie.

kurde, mega dzięki za takie słowa

!
ja teraz po czasie wiem, ze jak kupujesz taka za ok.2000pln to wlozysz w nia 5x razy tyle, minimum.
Przede wszystkim patrz na blache, nadkola. Warto zajrzec i zobaczyc podwozie, stan podlogi i podluznice!
Po tylu latach wychodze z zalozenia, ze wole kupic mazde, ktora blacharsko i lakierniczo jest w bdb stanie a ma cos mechanicznego do naprawy, nic bawic sie w stawianie elementu i malowanie
i najlepiej szukaj czegos z 2.2 pod maska ew. 2.0 16v
jak cos to pisz na pw
a teraz ode mnie kilka słów. Juz tydzien po japfescie. Najlepsza impreza na jakiej bylem ever!
Klimat, ludzie, auta. Cos nie do opisania. Madzia wzbudzała zainteresowanie, duzo pozytywnych słów, które daly mi ogromnego kopa, zeby w 2017 rozwalic system

!
I na pewno beda wieksze kola i caly wydech na przelocie, wysuniety kilka cm za zderzak.
I bardzobardzo chce turbo!!!

a tu z Payorezem, dale mu sie przejechac