Mazda Xedos 6 CA KF '92 – Kaszel91 – REBUILD
nie wiem risto nie sprawdzalem
nie no fakt faktem xedos fajny taki zgrabny samochodzik fajnie sie tym jezdzi fajnie wyglada no ale miejsce za wiele nie ma:P
Wątek mi podupadł to trochę go zaktualizuję.
Xedzina jeździ i to nawet nie najgorzej, zważając na to jak jest eksploatowana
Coś zaczyna pukać w prawym kole, stawiam na nieśmiertelny sworzeń.
Po za tym auto wymaga trochę sprzątania i odświeżenia lakieru. Cygańsko złote felgi dostają ode mnie niezłe wciry na lubelskich drogach i po sezonie pójdą do prostowania i malowania w inne barwy
Xedzina jeździ i to nawet nie najgorzej, zważając na to jak jest eksploatowana

Coś zaczyna pukać w prawym kole, stawiam na nieśmiertelny sworzeń.
Po za tym auto wymaga trochę sprzątania i odświeżenia lakieru. Cygańsko złote felgi dostają ode mnie niezłe wciry na lubelskich drogach i po sezonie pójdą do prostowania i malowania w inne barwy
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"

-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93
Kaszel91 napisał(a):Xedzina jeździ i to nawet nie najgorzej, zważając na to jak jest eksploatowana
Pisz po polsku, tortury to nie eksploatacja

- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
Tortury to raczej mało powiedziane. To auto non-stop dostaje chłostę i wytrzymałość tego egzemplarza wskazuje tylko na to jak doskonały jest to samochód 

-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Wyjazd przesunął mi się na koniec września, wtedy też porobie w Xedzie pare rzeczy bo wyszło pare kwiatków w zawieszeniu, jak już będzie tip top to wtedy ustalę cene i wystawię
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"

Wiesz Damian, wylatuje z PL do maja, wracam w maju na 2 tyg i spowrotem wypad.
Nie sprzedawałbym ale będe pewnie chciał kupić w UK jakieś fajne auto więć pare PLN się przyda
Nie sprzedawałbym ale będe pewnie chciał kupić w UK jakieś fajne auto więć pare PLN się przyda

Jak ktos bedzie zainteresowany to mazda po paru naprawach w ciagu 4 tyg bedzie do sprzedania.
Odrazu jednak zaznaczam ze jak ktos liczy ze wyrwie ja za 5-6k to niech nawet nie truje du.py
Jak bedzie trzeba zasadze w niej kwiatki.
Odrazu jednak zaznaczam ze jak ktos liczy ze wyrwie ja za 5-6k to niech nawet nie truje du.py
Jak bedzie trzeba zasadze w niej kwiatki.

Zbieraj na nasiona albo wystaw za 10 to moze sprzedasz za 5. Ale w sumie masz zlote fele, tombak bo tombak ale złote 
Xedos 6 '92 KF
Szkoda że sprzedajesz bo dużo serca włożone jest w ten samochód
Ale takie już jest mam nadzieję że zostanie w Klubie
ja swojego odebrałem wczoraj i zostaje na zawsze w moich rękach 
Ale takie już jest mam nadzieję że zostanie w Klubie
- Od: 30 sty 2011, 13:45
- Auto: Xedos 6. 99r V6 KF 2,0 V6
Była
Mazda 323F BA 1.5 16V Dohc Z5
jak ktoś wyłoży 6k to będzie dobrzeKaszel91 napisał(a):Odrazu jednak zaznaczam ze jak ktos liczy ze wyrwie ja za 5-6k to niech nawet nie truje du.py
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Tak jak pisalem. Glodem nie przymieram, na jezdzidlo juz mam, jak mam oddac byle komu za grosze to niech stoi pod ojca firma. Jak dla mnie moze stac i latami

Jak upchniesz go za 6kzl to powinienes skakac z radosci
Wiecej nie dostaniesz
Chyba, ze ktos z forum go wezmie, bo to co Piotr zrobil w podlodze , nawet tego nie widac
Chyba, ze ktos z forum go wezmie, bo to co Piotr zrobil w podlodze , nawet tego nie widac
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Ja juz miałem kupca za 5 tys na swoja. Jak sie dowiedzial, ze za 6 tys wroci do domu na seryjnych 15", bez car audio z radiem na czele to odpuscil. Moze jestem jebni..ty ale tez bym tak tanio nie oddal auta z takimi nakladami jakie poczyniono.
Xedos 6 '92 KF
Niestety w naszym kraju panuje taka chora mania.
Auto ponad 15 letnie ? na bank zgnity złom który ledwo jedzie przebieg 200 + ? o mój boże to już wgl trumna na kołach.
Szkoda tylko że te kilku letnie są w gorszym stanie niż te kilkonastoletnie.
Ale też się nie dziwcie że...
wpakujecie przykładowo 7 tyś w auto za które daliście np. 5 tyś i potem ''płacz'' bo nikt nie chce go kupić np. za 10 tyś. Tak to nie działa. Moi znajomi pukają się w czoło że ładuję tyle kasy w swoje tylko że ja swojego nie sprzedam bo wiem że wkład który w nie poszedł nie wróci mi się musicie to mieć też na uwadze. I nie dziwcie się bo ludzie boją się kupować stare auta pomimo tego ile w nich zrobiliście
Tyle w temacie tak wiem zaraz polecą na mnie hejty itp.
Auto ponad 15 letnie ? na bank zgnity złom który ledwo jedzie przebieg 200 + ? o mój boże to już wgl trumna na kołach.
Szkoda tylko że te kilku letnie są w gorszym stanie niż te kilkonastoletnie.
Ale też się nie dziwcie że...
wpakujecie przykładowo 7 tyś w auto za które daliście np. 5 tyś i potem ''płacz'' bo nikt nie chce go kupić np. za 10 tyś. Tak to nie działa. Moi znajomi pukają się w czoło że ładuję tyle kasy w swoje tylko że ja swojego nie sprzedam bo wiem że wkład który w nie poszedł nie wróci mi się musicie to mieć też na uwadze. I nie dziwcie się bo ludzie boją się kupować stare auta pomimo tego ile w nich zrobiliście
Tyle w temacie tak wiem zaraz polecą na mnie hejty itp.
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red