Dominator napisał(a):Weszlo bez problemu, nie przyciera o kielich amortyzatora z tylu? Nastepnym razem delikatnie przesmaruj szpilki. Wzor felgi idealny do 626. Gdyby nie to ze mam z wersji przedliftowej, to zalozyl bym pewnie te

podpicujesz opony czernidlem lub jakims innym srodkiem do opon i bedzie jeszcze lepiej. I oczywiscie do zdjec, samochod wymyc itd.. ale efekt

Do kielicha jest delikatny dystans. Nie wiem jak będzie wyglądało to przy jeździe, bo na razie auto stało, najpierw chcę wymienić uszkodzoną szpilkę.
Tutaj moje pytanie: wiecie czy w zakładach wulkanizacyjnych miewają szpilki? Bo jeśli nie, to po pracy zajadę do ASO mazdy, mam niedaleko. Rano będę jeszcze dzwonił do wulkanizacji, może się uda przed pracą.
A co do felgi, to jestem w 100% zadowolony. Cel osiągnięty – trochę świeższy wygląd

gerz50 napisał(a):mam sentyment do tego modelu miałem 626 GF 2.0 FS 1998r. w sedanie

coraz rzadziej widzę je na ulicach, rdza widocznie je zżera. W końcu najstarsze egzemplarze od 1997r. mają już ponad 17 lat.
Dbaj o swoją a za kilka lat będzie to nie lada gratka

No niestety...rdza się interesuje mazdziochami

Ale poza tym to bardzo wdzięczne auto