Mazda MX-6 GE FS '93 Szumki44
mam caly uklad zawężony na 55mm im mniejsza srednica koncowa tym wyższe tony :p już gąbkę wkładałem w 1 wydech i jest gitara tylko trzeba teraz zwęzić o 30% będzie dobrze
Martwię się, żeby jakaś pierdziawka nie wyszła z tego
Końcówki kupujesz gotowe czy sam coś robisz? Mogę załatwić rurkę kwasa 2-2,5 cala jakbyś robił sam.
Końcówki kupujesz gotowe czy sam coś robisz? Mogę załatwić rurkę kwasa 2-2,5 cala jakbyś robił sam.
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Tadam Niuni sie troszkę przytyło
Mody zwiększające masę autka. (waga bez kierowcy ze mną wyszło 1310 trzeba iść na dietę )
Fotele skórzane +Masa
Subwoofer wzmacniacze głośniki
Tarcze zaciski Mazda 6
17stki
Zapasówka 15stka
Rozpórki przód ,tył
Spoiler, dokładki progowe, dokładka.
Xenony
Układ wydechowy . Ale tutaj wychodzi chyba na 0
Belka przedniego zderzaka .
To te bardziej odczuwalne modyfikacje które przyczyniły się do wzrostu masy
Ps paliwa w baku 10L
Jaki kloc Moja KL ważyła 1140 bez kierowcy, ale już nie pamiętam czy pełny bak czy nie, na pewno więcej jak 1/3 była...
Oj ten tatuś
Pewnie jakaś straż wiejska się nudziła
Pewnie jakaś straż wiejska się nudziła
http://3obieg.pl/mandaty/pages/about
Polecam poczytać.
Zdjęcie zrobione z tyłu, bardzo mało wyraźne, do tego nie ma twarzy kierowcy. Ja takiego nie płaciłem.
Polecam poczytać.
Zdjęcie zrobione z tyłu, bardzo mało wyraźne, do tego nie ma twarzy kierowcy. Ja takiego nie płaciłem.
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93
Gdyby to był Golf to mógł bym się wyprzeć ale jak się ma takiego 1 na pomorzu :p to ciężko wyprzeć się ze to nie mój Ps rejstracja widoczna dobrze:D w zoomie :} 100 zl a najlepsze to to ze 23km od domu gdzie stoją 4 tabliczki uwaga radar kontrola radarowa i 2 żółte ;D Tyle tego dobrego że dowiedziałem się że dupa nie siedzi ^_^ w trakcie jazdy
Spider wrzucaj foto z morda ucieszoną:D https://www.youtube.com/watch?v=REALOb3 ... e=youtu.be
A nie chce mi się
Fajnie było, gęsia skóra i sztywne suty
Fajnie było, gęsia skóra i sztywne suty
Nowy nabytek dla Mamy 2.0 Fs LPG
Podziękowania dla Patryka Gs 626 za wyprawę 800 KM po Mx-a
Póki co nie ma co narzekać drobne naprawy typu przednie łożysko, zaworek pompy, żaróweczki, hamulce itp uszczelki wydechu itp td..
Buda lakierniczo od ideału odbiega to jedyny mankament ale progi podłoga stan świetny. Jeszcze kilka tysi i będzie jak nowy .
Czekam na was Tommasino
Podziękowania dla Patryka Gs 626 za wyprawę 800 KM po Mx-a
Póki co nie ma co narzekać drobne naprawy typu przednie łożysko, zaworek pompy, żaróweczki, hamulce itp uszczelki wydechu itp td..
Buda lakierniczo od ideału odbiega to jedyny mankament ale progi podłoga stan świetny. Jeszcze kilka tysi i będzie jak nowy .
Czekam na was Tommasino
Niestety szumki nie dojedziemy
Podczas postoju na A1 wynikającego z awarii LPG (trójkąt+awaryjne) uderzył w nas TIR. Wszyscy cali ale auto kaput chyba szkoda całkowita. Trzecia nasza mx6 i trzecia trafi na szrot lub części. No trzeba będzie szukać kolejnej. Sprawca zatrzymany pójdzie z jego polisy
Podczas postoju na A1 wynikającego z awarii LPG (trójkąt+awaryjne) uderzył w nas TIR. Wszyscy cali ale auto kaput chyba szkoda całkowita. Trzecia nasza mx6 i trzecia trafi na szrot lub części. No trzeba będzie szukać kolejnej. Sprawca zatrzymany pójdzie z jego polisy
Skrajnie Uprzedzony Kolega
hu* w auto wszyscy zdrowi najwazniejsze ! życia się nie kupi ! pozatym napisz mi smsa zebym mial do was nr tel
Dopisano 25 lip 2014, 21:13:
Czekając na was :p przygotowałem niunie ;p no ale nie wyszlo wiec wrzucam fotki
Dopisano 25 lip 2014, 21:15:
A tu Muminek Rodziców autko
Dopisano 25 lip 2014, 21:13:
Czekając na was :p przygotowałem niunie ;p no ale nie wyszlo wiec wrzucam fotki
Dopisano 25 lip 2014, 21:15:
A tu Muminek Rodziców autko