Bardzo fajne autko miałeś, samochodu trochę szkoda, ale najważniejsze że wszyscy cali.
Ja swoją mazdę też rozbiłem, nie naprawiałem jej tylko sprzedawałem na części, trochę długo to zeszło ale nie wyszedłem na tym tak strasznie źle, w całości nie warto sprzedawać, strasznie małe pieniądze dają.
Mazda 626 GF '99 2.0 16V 115 KM
tylko jak autko zezłomować? OC do marca? jakoś bym musiał autko wyrejestrować..
- Od: 25 mar 2011, 17:46
- Auto: mazda 626 GF '99
2.0 16v 115KM
ja złomowałem gdzieś w czerwcu 2011 roku, nie trzeba było mieć wtedy ważnego ubezpieczenia, ale teraz to się chyba zmieniło, zawiozłem na złom samą budę bez kół, silnika,wnętrza, i wszystkiego co udało mi się sprzedać, papierek do wyrejstrowania dostałem, ale nic mi nie zapłacili za to co zostało z mojej mazdy, niektóre części które wykręciłem jeszcze leżą w garażu i czekają na kupca
- Od: 13 lip 2010, 16:17
- Auto: Mazda 626 GD coupe
sprzedana na początku roku, Chciałbym ją jeszcze zobaczyć jeżdzącą..
W tej chwili posiadam opla astrę II, udało mi się kupić w bdb stanie z dobrym wyposażeniem za 1/3 pieniędzy jakie dostałem od ubezpieczyciela sprawcy. I poki co jeżdzę, ale OPEL to nie MAZDA.. w Oplu tylko wyciszenie lepsze no i podgrzewanych foteli nie mialem w swojej Mazdzie, a na zime dobra sprawa.
Dla osób, które chcą zmienić Mazdę na Opla: Nie róbcie tego

W tej chwili posiadam opla astrę II, udało mi się kupić w bdb stanie z dobrym wyposażeniem za 1/3 pieniędzy jakie dostałem od ubezpieczyciela sprawcy. I poki co jeżdzę, ale OPEL to nie MAZDA.. w Oplu tylko wyciszenie lepsze no i podgrzewanych foteli nie mialem w swojej Mazdzie, a na zime dobra sprawa.
Dla osób, które chcą zmienić Mazdę na Opla: Nie róbcie tego
- Od: 25 mar 2011, 17:46
- Auto: mazda 626 GF '99
2.0 16v 115KM