Noo.
Nic się nie działo kompletnie nic. 4 miesięcy bez "pracy" zrobiły sporą dziurą w portfelu którą teraz muszę łatać. W międzyczasie standardowo już pojawiła się opcja sprzedaży Xedosa, i wymiany na coś "innego".
Jednak na chwilę obecną Xedos zostaje i trzeba przeprowadzić jakieś mody, żeby szkoda było sprzedać.
Kupiłem komplet OEM Enkei 15" po malowaniu za 2 stówki, to prawdopodobnie pójdą na zimę.

Fajne duże koło uciekło mi wcześniej sprzed nosa, ale teraz pojawiło się inne dużo "ciekawsze", tylko muszę szybko na nie zarobić. Więc jeśli ktoś ma życzenie mnie wspomóc a tym samym wzbogacić się o 17" z mojego Xedosa, będę dźwięczny.
Poza tym nie wiem czy najpierw zainstalować jakieś skóry czy zrobić wydech.
Na tą tapicerkę nie mogę patrzeć, na skóry z Xedosa tym bardziej, bo są tak paskudne jak chyba żadne inne. Nie siedziałem, ale na wygodne też nie wyglądają. Wydech.... za cicho, za cicho, za cicho. Po to jest V, żeby było slychać. Koszt w sumie ten sam, więc decyzja tym trudniejsza.
Pozbierałem trochę kontaktów na zagranicznych forach, do osób które mają baardzo ciekawe rzeczy i są w stanie pomóc w skompletowaniu kompletnego Eunosa np.
Przez zimę trzeba pozbierać trochę gratów, żeby pojawić się w przyszłym sezonie gdzieś na jakimś zlocie.
Rozważaliśmy różne "warianty przyszłosezonowe" i póki co najciekawszym wydaje się nisko i szeroko:

Dziękuję Kamilowi za użyczenie felg do zdjęcia i ogólnie rozumianą cierpliwość