Autko odbierze brat za tydzień, ponieważ jestem za granicąKiedy odbierasz z Lakieru? J
Mazda Mx-6 GE KL 95' 2.5 V6
Autko widziałem w zeszłym roku w okolicach Zielonej Góry jeszcze u poprzedniego właściciela. Wtedy to po raz pierwszy miałem okazję na żywo oglądać MX-szóstkę i to była miłość od pierwszego wejrzenia
jakby się sprawy trochę inaczej potoczyły to może ja bym był jej szczęśliwym posiadaczem 

- Od: 9 kwi 2011, 00:07
- Auto: Mazda MX-6 FS 2.0 16V 115 KM DOHC
Tak to ta samaAutko widziałem w zeszłym roku w okolicach Zielonej Góry jeszcze u poprzedniego właściciela.
Faktycznie, teraz nie ma się co łudzić na zadbany egzemplarz (chyba, że tu na forum). Przy kupnie trzeba się nastawić na spore koszta. Jednak potem auto odwdzięcza się bezawaryjnością i frajdą z jazdy 
Very nice 

Pięknie ,pięknie -przypomniała mi się moja czarnulka http://www.mx-6.pl/forum/Watek-Kolejny-mx-6-czarny
A lampy tak jak pisze przedmówca ,jakoś te nie bardzo mi leżą ,tak by było lepiej :

A lampy tak jak pisze przedmówca ,jakoś te nie bardzo mi leżą ,tak by było lepiej :
- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
Nowy lakier to nowy
ale chyba bardziej czarny niż wcześniej? Te lampy moim zdaniem nie pasują, takie jakieś dzikie są
wróć do zwykłych.
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Moim skromnym zdaniem te czarne lampy wyglądają Meega, sam zamontowałem je 2 dni temu... Jednak właśnie zależy jak dopasujesz kolory. i tu zostawiam sytuację do przemyślenia, Ja mam niebieską Madzię z czarną skórą w środku, czarnymi alusami, czarne lampy tył, zadymiane kierunki boczne i właśnie te lampy, ( oczywiście jak radex mówił planuje pomalowanie ramek halogenów na czarno ). U Ciebie jednak jest mały kontrast masz Srebrne alusy, białe kierunki boczne i całą czarną Mazdę. Dlatego polecał bym Ci jednak albo założenie oryginalnych lamp ( Najlepiej jednak JDM
) albo pobawienie się z kolorami dodatków na całym aucie i zrobienie z niej Night Rider'a 
Nie będę wrzucał tu moich zdjęć, ale po prostu wejdź w mój temat i zobacz, jak się prezentuje z takim zestawieniem....
To tyle powodzenia w dalszych pracach

Nie będę wrzucał tu moich zdjęć, ale po prostu wejdź w mój temat i zobacz, jak się prezentuje z takim zestawieniem....
To tyle powodzenia w dalszych pracach
z tymi lampami to wygląda trochę jak honda integra lub starsza toyota celica.
Ja bym jeszcze ciemniejsze alu wstawił
autko wyglądałoby o wiele bardziej groźnie...
Ja bym jeszcze ciemniejsze alu wstawił
Na razie zostanę przy tych bo w ori lewej lampie mam uchwyty zerwane a poluje na jdm-owe że chyba ktoś ma na zbyciu taką lampkę w dobrej cenieTe lampy moim zdaniem nie pasują, takie jakieś dzikie są wróć do zwykłych.

Fajnie, fajnie....
Przypomina mi się, jak polowałem na swoją MX-6 i przejechałem pół Polski, by jedną taką czarnulkę zobaczyć – ale w końcu stanęło na OGNISTEJ
...
Powodzenia przy MODACH...
Przypomina mi się, jak polowałem na swoją MX-6 i przejechałem pół Polski, by jedną taką czarnulkę zobaczyć – ale w końcu stanęło na OGNISTEJ

Powodzenia przy MODACH...
Czerwony ZYGZAK czyli prostownik zmarszczek...
- Od: 27 lut 2008, 10:36
- Auto: MX-6 GE KL '92
Takie lampy można było zrobić chyba W NFS:U w Hyundai'u Tiburone czy cos taiego... ale wygąda to dość SPOKO!
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Kiedyś chyba dzwoniłem o tą czarnulkę ale jakiś gościu ją zaklepał który jechał po nią 600km jak dobrze pamiętam-przypomniała mi się moja czarnulka
Ooo to Ty byłeś ... cosik sobie przypominam ,a czarnulka myślę że nadal ma się dobrze
- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
Ostatnio edytowano 14 kwi 2012, 20:45 przez Stiga Mx-6, łącznie edytowano 1 raz
Śliczna mx6, ale te lampy ... Mi one kompletnie nie podchodzą, z przodu przypomina bardziej celice niż mazde :/
Słuchaj sie Radexa. Wszystko na czarno włącznie z szybami
pięknie. tylko tak jak u kolegi polecę Ci pomalowanie ramek halogenów na czarno![]()
Słuchaj sie Radexa. Wszystko na czarno włącznie z szybami
- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
Te lampy nawet pasują
ale tylko czarne do czarnego 
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."