Mazda 626 GE FS '92
A jak masz realizowany kierunkowskaz? – tylko oryginał a JDM jest na ozdobę, oba na raz czy jak? Ja bym w oryginalnym kierunku dorobił postojówkę i zlikwidował pomarańcz a kierunkowskaz świecił tylko w halogenie tak jak to w J-SPECowej wersji. Taka moja skromna sugestia jeśli już o tym mowa. Kozacko wygląda na tych stalofelgach 

Pajko napisał(a):Jacol napisał(a):Ojjojoj, doprowadz madzie do stanu idealnego
bedzie ladniejsza niz jak wyjechala z salonu heh
Pozwolę sobie zacytować post, który był napisany w 2007 roku.
I odnosząc się do niego muszę stwierdzić, że miałeś rację, samochód jest na prawdę mega. Gleba, fele... Seria się chowa. Szacun

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Przeglądałem stare zdjęcia i znalazłem takie ciekawe wykopalisko .
Zdjęcie zrobione 7 lat temu ,dwa lata po tym jak dostałem auto na 17 urodziny . Ciesze się że zmądrzałem i doprowadziłem auto do obecnego stanu !

Zdjęcie zrobione 7 lat temu ,dwa lata po tym jak dostałem auto na 17 urodziny . Ciesze się że zmądrzałem i doprowadziłem auto do obecnego stanu !

- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi

O matko, patrząc na to zdjęcie i na auto które jest w chwili obecnej to szczerze gratuluję odnowienia auta "ze smakiem", a zarazem podziwiam chęci do odnowienia samochodu który ma 20 lat i za pieniądze które w niego włozyłeś kupiłbyś duzo nowszy, co nie znaczy, ze lepszy i z historią. Podziwiam Cię i życzę następnych yhym wielu lat z tą mazdą.
Sprzedam części;
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Bez rewelacji ale mi w zupełności wystarczy
Radio Clarion modelu nie znam , przód Sinuslive sl 160 , sub Infinity 1252w i piece Pionner'a ale nie
pamiętam modeli , okablowanie Dietz'a 35mm i kondensator 1f też Dietz'a
Jeden piec zasila przód , a drugi Suba , tylnych głośników brak , auto wygłuszone matami ale tymi czarnymi zwykłymi . Jak dla Mnie gra wystarczająco . Lepiej niż seria a to najważniejsze .
Radio Clarion modelu nie znam , przód Sinuslive sl 160 , sub Infinity 1252w i piece Pionner'a ale nie
pamiętam modeli , okablowanie Dietz'a 35mm i kondensator 1f też Dietz'a
Jeden piec zasila przód , a drugi Suba , tylnych głośników brak , auto wygłuszone matami ale tymi czarnymi zwykłymi . Jak dla Mnie gra wystarczająco . Lepiej niż seria a to najważniejsze .
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi