Mazda 626 GE 2.0 1993r.
Siemka. Dawno tu nikt nie zaglądał
Słyszałem, że się pojawiło drugie auto z trzymającym serię motorem V6 
Ostatnio edytowano 5 wrz 2010, 20:14 przez Rafał_, łącznie edytowano 1 raz
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Ta, ledwo jadące dychawiczne V6 z wykresem o jakim właściciele KL zwykle mogą pomarzyć
Premiera klubowa we wtorek u Kojota.
Jakby kto był chętny to Mazda jest do sprzedania TANIO!
Ostatnio edytowano 21 wrz 2010, 09:46 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
Po miesiącu ujeżdżania V6 doszedłem do wniosku że jednak lepsza i mniej zakwaszająca jest M626. Parę rzeczy się ogarnie i będzie jak myślę służyć wiernie dalej. Na pierwszy ogień idzie wymiana wtrysków gazu i leguracja całości na nowo bo przydarzyło mi się spalanie 14.5 LPG przy dynamicznej jeździe miejskiej, co jest wynikiem 2L gorszym niż zazwyczaj.
Wraca skąd przyszła. Chyba będzie na sprzedaż ale to już nie moja sprawa.
Co do spalania pewnie że lepiej.
–
Klaudia19, nie mam pojęcia jak wkładać płyty w Mazdzie 6 2004 rok. Czuję się zaszczycony że pierwszy post na forum napisałaś u mnie w temacie, proszę modów o nie kasowanie.
Ponieważ gorliwy mod już wyczyścił to wklejam z archiwum
Żeby post nie był bez sensu napiszę jakie są plany co do auta:
1) Wymiana wtrysków na MJ nowa mapa pod nie.
2) Wymiana progów
3) Ogarnięcie wydechu a potem być może jak starczy sił i środków reorganizacja całego układu wydechowego i połączenie go z układem dolotowym bynajmniej nie poprzez zawór EGR
4) Ogarnięcie hebli hydrauliczny ręczny
5) Przerobienie na tył napęd i swap M62B44
Co do spalania pewnie że lepiej.
–
Klaudia19, nie mam pojęcia jak wkładać płyty w Mazdzie 6 2004 rok. Czuję się zaszczycony że pierwszy post na forum napisałaś u mnie w temacie, proszę modów o nie kasowanie.
Witam . Właśnie kupiłam Mazde 6 2004 rok.I mam taki problem. Nie wiem jak wkładać CD. W desce rozdzielczej jest taki szary pasek ale za wszelką cenę nie mogę go otworzyć. Może wiecie co mam zrobić ?
Bardzo proszę o pomoc.
Z góry dziękuje
Ponieważ gorliwy mod już wyczyścił to wklejam z archiwum
Żeby post nie był bez sensu napiszę jakie są plany co do auta:
1) Wymiana wtrysków na MJ nowa mapa pod nie.
2) Wymiana progów
3) Ogarnięcie wydechu a potem być może jak starczy sił i środków reorganizacja całego układu wydechowego i połączenie go z układem dolotowym bynajmniej nie poprzez zawór EGR
4) Ogarnięcie hebli hydrauliczny ręczny
5) Przerobienie na tył napęd i swap M62B44
Dziś miały być dwie zmiany w aucie ale wyszła jedna, pozbyłem się multilocka (nieużywanego od dwóch lat) który przeszkadzał w przesuwaniu fotela pasażera i zdejmowaniu konsoli centralnej (co poskutkowało w końcu jej połamaniem). Druga sprawa to kierownica z mazdy6, nie pasuje, a miała pasować, ma duże odsadzenie i zupełnie inne otwory na plastik odbijacza kierunkowskazów. WTF?
Gib napisał(a):Dla tych dwóch osób które obserwują temat.
Jest nas trzech/troje
Też szukam gałki ale na żadną się nie mogę zdecydować...
Fajna gałeczka
Jedziesz do Piotrkowa pokibicować szybkiej mx3
, mogę wspomóc transportem 
Jedziesz do Piotrkowa pokibicować szybkiej mx3
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Dzięki Jarek za propozycję chętnie bym pojechał pokibicować ale do tego wszystkiego przeziębiłem się nieco i weekend przeznaczam na wykurowanie się o co na lotnisku w październiku może być ciężko.
Gałka zakupiona okazyjnie w zestawie z karbonowymi nakładkami na pedały (z karbonu, nie karbonopodobne) ale te ostatnie wjadą jak ureguluje sobie wszystko z autem tak jak sobie wyobrażam.
Gałka zakupiona okazyjnie w zestawie z karbonowymi nakładkami na pedały (z karbonu, nie karbonopodobne) ale te ostatnie wjadą jak ureguluje sobie wszystko z autem tak jak sobie wyobrażam.