ADHD napisał(a):ale grubo
Grubo to będzie jak wszystkie frykasy poskładam do kupy
www.mazdaspeed.pl
Puhcio napisał(a):Najśmieszniejsze będzie ustawić geometrię na tym wszystkim
Pajko napisał(a):DamianMX6 morska paka idzie 6 tygoni
paczka która waży 30-40 kilo lotniczą wyszla by mnie 250-300 $
Lukas007 napisał(a):S
Plus do tego cło, które jest pewne przy takiej paczce lotniczej. Przy morskiej cła nie doliczą ...
Lukas007 napisał(a):gwintu się nie wyjmuje do ustawiana kątów pochylenia...
DamianMX6 napisał(a):A jak Pajka sprzedawca się nie postarał to doliczą i cło i Vat i nie dostanie tak szybko bo najpierw otrzyma papiery do wypełnienia z UC z tego co pamiętam.
DamianMX6 napisał(a):Swoją drogą ciekawe jak się na czymś takim jeździ na codzień?
To oczywiste.Pajko napisał(a):pozatym wole dobre markowe koło niż jakiś shit z alledrogo który łamie się i gnie jak plastelina .
Lukas007 napisał(a):Germana od JDM'a różni nie tyle sam styl przeróbek, bo przecież oba uwzględniają zarówno niski zawias i i szerokie body skrywające pod sobą nie mniej szerokie flegi. Jak dla mnie główna różnica polega na pochodzeniu samego auta przerabianego w danym stylu, oraz na pochodzeniu cześci do tej przeróbki użytych. W moim mniemaniu Mazda nigdy nie będzie 100% german'em bo to auto 100% japońskie. Idąc dalej typ tropem, Golf II (czy nawet III) mimo tego, iż niski i szeroki, nawet z naklejkami Tein'a czy Takaty... także nie bęzie autem w 100% JDM'owym bo jest w pochodzenia w 100% niemiecki.
Lukas007 napisał(a):A Twoje zmiany Pajko idą w bardzo dobrym kierunku. Sądze, że wizualnie szykuje się najbardziej odjechana GE nie tylko w Polsce, ale i na świecie... a mam prawo tak sądzic, bo już wiele modeli zobaczyłem i żaden nie miał w sobie tego czegoś, tego ducha prawdziwego, japońskiego stylu tuningu, jakim niewątpliwie jest JDM.
Ja to bym chciał sobie z Twoją GE strzelic jakąś profi sesję na następny sezon, jak już obaj zrobimy to co zaplanowaliśmy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości