Mazda MPV LW RF 2005
1, 2
Chcialbym przedstawic Wam moja kolejna madzie. Jest to juz czwarte auto tego producenta w moich rekach.
Tym razem kupilem duze auto rodzinne: MPV
Planowalem zakup takiego auta na wiosne, ale podczas wczasow na Helu przegladalem oferty i od razu mi sie spodobala MPV w Szczecinie. Pojechalem tam moja stara 626 w drodze powrotnej do Debicy. lacznie zrobilem wtedy tego dnia 1250km. Oczywiscie nie umiem jezdzic dwoma autami naraz (jeszcze nie umiem), wiec po kilku dniach wyruszylem po autko pociagiem. Powrot autem prawie 800km byl bardzo wygodny. Spalila mi 6,5 litra oleju (byl to piatek i duzo czasu spedzilem w korkach), wiec calkiem niezle.
Silnik jak w kazdej MPV europejskiej z tych lat czyli diesel 2.0 136KM.
Oto kilka fotek. Zrobione na szybko.
Tym razem kupilem duze auto rodzinne: MPV
Planowalem zakup takiego auta na wiosne, ale podczas wczasow na Helu przegladalem oferty i od razu mi sie spodobala MPV w Szczecinie. Pojechalem tam moja stara 626 w drodze powrotnej do Debicy. lacznie zrobilem wtedy tego dnia 1250km. Oczywiscie nie umiem jezdzic dwoma autami naraz (jeszcze nie umiem), wiec po kilku dniach wyruszylem po autko pociagiem. Powrot autem prawie 800km byl bardzo wygodny. Spalila mi 6,5 litra oleju (byl to piatek i duzo czasu spedzilem w korkach), wiec calkiem niezle.
Silnik jak w kazdej MPV europejskiej z tych lat czyli diesel 2.0 136KM.
Oto kilka fotek. Zrobione na szybko.
Ostatnio edytowano 21 lut 2013, 03:19 przez Rafał_, łącznie edytowano 2 razy
Powód: Poprawienie tytułu na zgodny z regulaminem
Powód: Poprawienie tytułu na zgodny z regulaminem
- Od: 25 wrz 2006, 14:42
- Auto: 6 2.0i '07
MPV 2.0CDVi '05
Gratuluję, ładniutka Niedoceniany w Polsce rodzinny autobusik, często spotykany w innych krajach Europy.
Bardzo ładna
Rzadki widok na forum.
Rzadki widok na forum.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Bardzo ładna! Chodzi mi taka po głowie, ale obecnie co innego w planach.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Gratulacje Super auto. Ładny kolor, fajne felgi, bardzo mi się podoba front tej poliftowej mpvki. Bezawaryjnego użytkowania
był jeszcze 2.3 benzyna
pzdr
skarkop napisał(a):Silnik jak w kazdej MPV europejskiej z tych lat czyli diesel 2.0 136KM.
był jeszcze 2.3 benzyna
pzdr
-
pdrog
autko miodzio, ale spalaniem to mnie zaskoczyłeś przy tych korkach, tyle udaje mi się wydusić przy spokojnej jeździe po trasie, no i te 7 oddzielnych siedzeń. Nie mam pojęcia po co wymyślili tę wersję 6 osobową, skoro ta była tak dobra.
- Od: 21 lip 2008, 14:51
- Auto: Mazda MPV, 2004, 2.0 MZR-CD
Bajeczna!
Widzialem dzis taka sama kolo mnie w Lodzi i od razu oko zawiesilem.
Rodzice teraz choruja za zmiana auta (najpewniej na Premacy), ale moze ich na takiego klekota namowie.
Pozazdroscic
A, wracales pewnie jakos przez Lodz, trzeba sie bylo przywitac a naszym temacie, ktos by Cie nachwile ugoscil
Widzialem dzis taka sama kolo mnie w Lodzi i od razu oko zawiesilem.
Rodzice teraz choruja za zmiana auta (najpewniej na Premacy), ale moze ich na takiego klekota namowie.
Pozazdroscic
A, wracales pewnie jakos przez Lodz, trzeba sie bylo przywitac a naszym temacie, ktos by Cie nachwile ugoscil
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Dzieki za mile slowa.
Wracalem przez Gorzow, Wroclaw i Slask.
Wcale nie oszczedzalem autka. Na autostradzie od Wroclawia po Krakow sunalem 140km/h, a nawet tam stanalem w korku, gdzie przez pol god. jechalem na jedynce. Tez mnie zaskoczylo to spalanie (mile zaskoczylo )
strOOs napisał(a):A, wracales pewnie jakos przez Lodz, trzeba sie bylo przywitac a naszym temacie, ktos by Cie nachwile ugoscil
Wracalem przez Gorzow, Wroclaw i Slask.
Blondas napisał(a):ale spalaniem to mnie zaskoczyłeś przy tych korkach, tyle udaje mi się wydusić przy spokojnej jeździe po trasie
Wcale nie oszczedzalem autka. Na autostradzie od Wroclawia po Krakow sunalem 140km/h, a nawet tam stanalem w korku, gdzie przez pol god. jechalem na jedynce. Tez mnie zaskoczylo to spalanie (mile zaskoczylo )
- Od: 25 wrz 2006, 14:42
- Auto: 6 2.0i '07
MPV 2.0CDVi '05
W planie jest drugie auto i już wiem że będzie to właśnie taka MPV. Bardzo fajna, jak będę w Dębicy to jakoś Cię złapię aby obejżeć
"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Uuu skoro wiesiek5 w NM się wypowiedział to musi być naprawdę cacko Gratuluję zakupu, bardzo ładna Mazda.
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Proszę poprawić temat na zgodny z regulaminem wtedy zawita w dziale nasze mazdy -->opis autka
pozdrawiam
pozdrawiam
-
Ania_TM
1, 2