Oglądałem ta nowa Megane i jedna rzecz mnie skutecznie odstraszyła. Ten panel dotykowy do sterowania wszystkim włącznie z klima. Nie przeszkadza Ci to? Bo ja zamiast na drogę to patrzyłem by dobrze w ekran trafić.
Ekran jest odstraszajacy, ale to 8" i jedt za doplata, nie w standardzie. Ja u siebie mam 7" bardziej poziome. Cos w stylu 2 din, bo "tablet" w stylu tesli do mnie nie przemawiał.
Na tego spota jeszcze się nie wyrobie, bo jadę do Ustki na 1 dzień. Może w przyszłym tyg.
Witam , zamontowałem radio GMS i jakies 2 miesiące temu i zaczeły się problemy z elektryką a w szczególe z modułem komfortu .Najpierw wywalało mi bezpiecznik ( średnio raz w tygodniu )a pózniej spalił się cały moduł do tej pory spaliłem 2 szt. naj prawdopodobniej od radia . Wsadziłem jak na razie to stare , zobaczymy co będzie .Myślałem że zware robi kondensator ( cofa jakoś prąd ) ale nie . a może podłączyć to radio bezpośrednio pod akumulator omijając moduł komfortu .
Fajnie wyglada a jak z poprawa dzwieku co do ori . Tez planuje cos takiego zapodac do siebie ze wzgledu na navi , gdyz orginalna to bezuzyteczny klamor .
radio jest z GPS-sem , po wgraniu Auto -mapy dzwięk jest ma maksa i n ie mogę ustawić w opcjach ( sprawdzałem w menu radia i programu )a samo radio Fm jest ok .