znaczy się idzie na części a nie w całości
Mazda MPV Exclusive LW FS 2000r.
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Obecnie jest w częściach więc pójdzie na części chyba że ktoś chciałby całość to może pójdzie w całości... choć większość części wyląduję na śmietniku bo nie mam zamiaru bawić się w handlarza. W dziale sprzedam części cały czas aktualizuje temat, więc jeśli kogoś coś interesuje to zapraszam.
- Od: 26 paź 2011, 14:06
- Auto: Mazda MPV II 2.0 16V 2000r
W ostatnim czasie byłem oglądać jeszcze inne egzemplarze MPV-ki niestety ich stan mnie załamał, albo stan był beznadziejny, albo cena z kosmosu do stanu ogólnego. Definitywnie to zakończyło moją przygodę z tym samochodem choć trochę mimo wszystko żałuję. Analizując jednak że 95% tego co się poruszam samochodem to w zasadzie sam, więc zakupiłem eclipse 3G, a w przyszłości zobaczymy...
Z mazdy zostało mi jeszcze troszkę części które wystawiam aktualnie na allegro, jeśli ktoś ma ochotę uatrakcyjnić swoją mpv-kę zapraszam na moje aukcje:
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=4282684
Z mazdy zostało mi jeszcze troszkę części które wystawiam aktualnie na allegro, jeśli ktoś ma ochotę uatrakcyjnić swoją mpv-kę zapraszam na moje aukcje:

1.Nakładki na lusterka zewnętrzne z kierunkowskazami Mazda MPV (wszystkie wersje i roczniki)!!! Produkt do lakierowania pod kolor samochodu. Jedyne na allegro do tego modelu!!!
2.Do nakładek dokładam lusterka japońskie wyposażone w silniczki do składania, kompletne w stanie rozmontowanym + przycisk do składania oraz dorobiona podkładka do ruchu prawostronnego!!!
cze
o ile pierwszy opis jest dla mnie jasny, to czy w drugim chodzi o to że siedzę sobie w aucie i przyciskiem (nie ręką
) składam lusterka ?
2.Do nakładek dokładam lusterka japońskie wyposażone w silniczki do składania, kompletne w stanie rozmontowanym + przycisk do składania oraz dorobiona podkładka do ruchu prawostronnego!!!
cze
o ile pierwszy opis jest dla mnie jasny, to czy w drugim chodzi o to że siedzę sobie w aucie i przyciskiem (nie ręką
- Od: 11 sie 2011, 07:14
- Auto: MPV 2.3 benz. (141KM) 2003 r. LW
Moja Mazda
mirmur napisał(a):1.Nakładki na lusterka zewnętrzne z kierunkowskazami Mazda MPV (wszystkie wersje i roczniki)!!! Produkt do lakierowania pod kolor samochodu. Jedyne na allegro do tego modelu!!!
cze![]()
o ile pierwszy opis jest dla mnie jasny, to czy w drugim chodzi o to że siedzę sobie w aucie i przyciskiem (nie ręką) składam lusterka ?
Dokładnie tak, to zrobił kolega "sokoli_majster" w jego temacie http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=313&t=97334&start=140 masz filmik, on dodatkowo zrobił składanie z pilota.
kupione
-Lusterka elektrycznie składane
-Licznik indiglo
-Chlapacze mazda MPV
przytuliłbym jeszcze te listwy, ale w tym roku już z kasą nie wyrobię
jak nie sprzedasz w przyszłym roku to się zgłoszę
dzięki
-Lusterka elektrycznie składane
-Licznik indiglo
-Chlapacze mazda MPV