zabas85 napisał(a):Ale wiesz Jey'u – Advan Racing vel obecnie Japan Racing i podobne też były nazywane tanimi, chłamowatymi podróbami Drag Racingów a te zaś były podróbami ROTA... Advany miałes. Pokrzywiłeś je ?
Ja miałem 6 lat moje od nowości Advany w Hondzie i owszem – od nowości dużo odważników tam było ale nic a nic je nie skrzywiłem na naszych co raz lepszych drogach![]()
Ja jak zamawiałem moje Advany to koleś ciągnął je kontenerami dla Civicklubu od producenta z Chin, dlatego nawet mielismy partie z jednym rozstawem śrub a nie jak wszystkie inne z dwoma. Dlatego wiem że w tej fabryce były klepane Advany, Dragi i Roty. Advany były najtansze bo mniej utytułowana wtedy była "marka"![]()
Ja bym tych felg nie skreślał. Liczy sie też waga no i kwestia poczytania na necie opieni. Każda fele zajedziesz a ludzie na Racingach i Dare śmigaja. Co innego felga do daily car;a a co innego do torowego/ wyścigowego/ rajdowego/ driftogruza![]()
sorry za OT
Eeee kolega bardzo dużo faktów pomieszał
Jeśli chodzi o właściwy temat jak szukasz ciekawego koła nie ma co się bać Japan Racing, masz dystrybutora w PL w razie gwarancji, jeździ ich bardzo dużo w Polsce i nie słychać o jakiś wiekszych problemach z jakością, a ta na pewno się poprawiła odkąd pojawiły się na rynku.