Będzie czołg jak widzę
Dobrze przeczytałem u Jeya w wątku że to są 8 calowe felgi i chcesz 195/40 naciągnąć ?
www.mazdaspeed.pl
Domelek napisał(a):Pełen serwis widzę – mnie też to czeka ( nadkola powoli rdzewieją ) ale chyba za rok dopiero. Na razie szykuję się na felgi 16 na lato a 15 na zimę pójdą zamiast 14 stalowych. Johny zrób impregnację spodu, taką konkretną od razu jak ją masz tak rozłożoną![]()
Będzie czołg jak widzęLampy też robisz w środku ?
Dobrze przeczytałem u Jeya w wątku że to są 8 calowe felgi i chcesz 195/40 naciągnąć ?
Bartg napisał(a):Ale będzie pięknie tarło to 8J o świeżo zrobione nadkola
Bartg napisał(a):A coś będzie zielone? Bo na razie do niczego nie pasuję
Domelek napisał(a):Zielony Goblin – wszystkie znaczki i chromki na zielono do tego listwy boczne i dysze spryskiwaczy możesz też lusterka leciutko oznaczyć zielonym i do tego czarne felgi z zielonymi nakładkami na nakrętki i do tego znaczek mazdy na czarnych dekielkach na zielono i będzie git
Domelek napisał(a):Zielony Goblin – wszystkie znaczki i chromki na zielono do tego listwy boczne i dysze spryskiwaczy możesz też lusterka leciutko oznaczyć zielonym i do tego czarne felgi z zielonymi nakładkami na nakrętki i do tego znaczek mazdy na czarnych dekielkach na zielono i będzie git
johnny_ napisał(a):Neonixos666 napisał(a):Kiera taka mocno mocno zmęczona jest?
No trochę jest, też idzie do wymiany ale jeszcze brak mi koncepcji.
Bartg napisał(a):johnny_ napisał(a):Neonixos666 napisał(a):Kiera taka mocno mocno zmęczona jest?
No trochę jest, też idzie do wymiany ale jeszcze brak mi koncepcji.
1) Kiera Nardi of 323F Sportive
2) Kiera od M6 GG/GY)
3) Kiera od RX8
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość