Będzie czołg jak widzę
Dobrze przeczytałem u Jeya w wątku że to są 8 calowe felgi i chcesz 195/40 naciągnąć ?
www.mazdaspeed.pl

Domelek napisał(a):Pełen serwis widzę – mnie też to czeka ( nadkola powoli rdzewieją ) ale chyba za rok dopiero. Na razie szykuję się na felgi 16 na lato a 15 na zimę pójdą zamiast 14 stalowych. Johny zrób impregnację spodu, taką konkretną od razu jak ją masz tak rozłożoną
Będzie czołg jak widzęLampy też robisz w środku ?
Dobrze przeczytałem u Jeya w wątku że to są 8 calowe felgi i chcesz 195/40 naciągnąć ?
Bartg napisał(a):Ale będzie pięknie tarło to 8J o świeżo zrobione nadkola
 schowają się idealnie. Na fotce tak wyszło ale na przymiarce felga równo z krawędzią auta.
  schowają się idealnie. Na fotce tak wyszło ale na przymiarce felga równo z krawędzią auta. Pozbyłem się tez anteny w słupku,Wyleciało fabryczne radio.
 Pozbyłem się tez anteny w słupku,Wyleciało fabryczne radio. 

Bartg napisał(a):A coś będzie zielone? Bo na razie do niczego nie pasuję

Domelek napisał(a):Zielony Goblin – wszystkie znaczki i chromki na zielono do tego listwy boczne i dysze spryskiwaczy możesz też lusterka leciutko oznaczyć zielonym i do tego czarne felgi z zielonymi nakładkami na nakrętki i do tego znaczek mazdy na czarnych dekielkach na zielono i będzie git
 Do czarnego zielony spoko jak lubisz ten kolor, byle nie za dużo. Tow hooki do Premacy to trochę śmiesznie będą wyglądać, no ale to Tobie ma się podobać.
 Do czarnego zielony spoko jak lubisz ten kolor, byle nie za dużo. Tow hooki do Premacy to trochę śmiesznie będą wyglądać, no ale to Tobie ma się podobać.Domelek napisał(a):Zielony Goblin – wszystkie znaczki i chromki na zielono do tego listwy boczne i dysze spryskiwaczy możesz też lusterka leciutko oznaczyć zielonym i do tego czarne felgi z zielonymi nakładkami na nakrętki i do tego znaczek mazdy na czarnych dekielkach na zielono i będzie git

johnny_ napisał(a):Neonixos666 napisał(a):Kiera taka mocno mocno zmęczona jest?
No trochę jest, też idzie do wymiany ale jeszcze brak mi koncepcji.
Bartg napisał(a):johnny_ napisał(a):Neonixos666 napisał(a):Kiera taka mocno mocno zmęczona jest?
No trochę jest, też idzie do wymiany ale jeszcze brak mi koncepcji.
1) Kiera Nardi of 323F Sportive
2) Kiera od M6 GG/GY)
3) Kiera od RX8
 i chyba ona wpadnie.
  i chyba ona wpadnie.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości