Mazda5 CR RF 2006 CD110km Exclusive

CW / CR / CP / LW / LV

Postprzez martii » 23 lis 2013, 18:32

Witam. Jestem od wczoraj szczęśliwym posiadaczem Mazdy 5. Jest to mój pierwszy samochód tej marki. Szukałem samochodu rodzinnego i nie koniecznie myślałem o Mazdzie, lecz po wstępnych oględzinach tego auta zdecydowałem się na zakup. Jest to samochód z 2006 roku w wersji Exclusive. Samochodzik przyjechał z Austrii z rozwalonym rozrządem, i został naprawiony w Polsce. Przebieg tego auta jak na wiek nie jest duży tylko 130 tyś. Na początku miałem małe wahania co do tego przebiegu gdyż nie było książki serwisowej z wpisami, ale udało się rozwiązać problem dzięki pomocy pewnego forumowicza z klubu mazdy. Samochodzik był do końca serwisowany w serwisie w Austrii. Mam nadzieję ,że udało mi się kupić dobre auto ale wszystko wyjdzie w eksploatacji. Oto zdjęcia :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Wyposażenie:
Kolor szary-metallic, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, komputer, tempomat, czujnik deszczu, kierownica wielofunkcyjna, ABS, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser, ESP, hak, alufelgi, przyciemniane szyby
Opinie i uwagi mile widziane.
Z tego co zauważyłem brak jest przednich świateł przeciwmgielnych które powinny być w tej wersji.
Ostatnio edytowano 24 lis 2013, 11:40 przez martii, łącznie edytowano 4 razy
Początkujący

Od: 22 lis 2013, 22:19
Auto: MAZDA 5 , silnik 2.0 diesel 81kW, 2006rok

Postprzez Rafał_ » 23 lis 2013, 23:35

Wypunktuj wyposażenie seryjne.
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
jarek.ZE
Klubowicz
CUP 2014 miejsce 3
CUP 2013 miejsce 2

Od: 25 lis 2008, 01:19
Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04