A więc na początek kilka historycznych słów

Mazda stała kilka set metrów od mojego domu od roku, a już wcześniej widziałem ja nie raz, a to dlatego że do jej budy miał wpaść że tak powiem cały gt-k Dobrze nam wszystkim znanego Spoona. Ale że gt-k został sprzedany buda stał i stał, pewnego dnia podczas rozmowy z posiadaczem zeszliśmy na temat własnie tej budy słowa Spoona "oddaje ją na złom" mówię no co ty stary jest w świetnym stanie, on na to nie mam czasu blebleble, więc lampka nad głową właśnie się zapaliła i od słowa do słowa mazda stanęła pod moim domem no a dokładnie to co z niej zostało. Tak więc samochód jaki dostałem była to buda z dokumentami silnikiem bez skrzyni i sprzęgła, kupa gratów luzem wrzuconych do środka i... no własnie miałem napisać kierownicą ale z nią to był dopiero problem, więc dostałem kiere z Mx5 aniversary oczywiście w stanie tragicznym(a szkoda

). a więc tak moje plany to zrobić z niej to do czego została przeznaczona

więc KJS
Wyposażenie-w zwiazku z przeznaczeniem samochodu nie posiada on żadnej elektryki, czy wspomagania tzw "golas"
Plany:-jak już wyżej pisałem mam zamiar przygotować mazdę do wyścigów 1/4, kjs i oczywiście zloty mazdaspeed, wszystko będzie robione z zapałem temperowanym przez $$ i siostrę BA Gt
Zmiany i modyfikacje-amortyzatory od wersji gt
-przednie hamulce o gt
-fotele kubełkowe z mx3
A teraz kilka fotek tego co posiadam

zdjęcia robione niestety tym co jest pod ręką czyli kalkulatorem