Nie będę przynudzał danymi technicznymi wsio jak fabryka dala.
Wyposażenie wnętrza:
1. wszystko manual
2. tapicerka welurowa
Jest ona straszliwie zaniedbana za co powinienem zostać ukamienowany. Madzia ma zeżarte nadkole i uszkodzone zderzaki z racji iż mechanik odpiął mi ręczny i zapomniał go podpiąć ( ot skleroza ) co zaowocowało oparciem się o słupek. Madzia jest zaniedbana ze względu ze mieszkam za granica i korzystał z niej Teściu ( niedzielny kierowca) ale to się skończyło ( nie będzie mi bezcześcił mojej Pani).
Co do planów by doprowadzić Magdalenę do mojego „wymarzonego” stanu to w najbliższym czasie ( urlop ) zamierzam zrobić:
1. Nadkole i zderzaki ( fachowiec ma się za to zabierać od poniedziałku tj.12/05/2014)
2. oczywiście założyć alusie (już kupione 15” dokladnie wczora zakładam jak tylko będę w pl)
3. przyciemnienie szybek ( wszystko czeka tylko przyciemniać)
4. gleba ( najpierw o -40 by sprawdzić jak to będzie z dotarciem do domu, nie wiem tylko jakie sprężynki wybrać

Kolejne etapy metamorfozy które już planuje:
1. zmiana reflektorów przednich na światełka tesli (już mam wstępne szkice jak to będzie wyglądać )
2. jakiś pakiecik zderzaków ( chce wykonać sam również są już w fazie projektowania)
3. lakierowanko nadwozia na dwa kolory (tu bym prosił o rady ponieważ sam nie wiem jakie by pasowały)
myślę ze to tyle planów co do zewnętrznej powłoki mojej mazdy.
Wnętrze to odrębny temat nad którym również już pracuje w planach na obecna chwile mam:
1. Zmianę całej tapicerki na bardziej żywa ( teraz jest szaro i do d**y)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
2. Zmiana foteli ( kolejny raz prośba o rady jakie itd.)
3. oczywiście nie był bym sobą jak bym nie chciał pokombinować czegoś z deska rozdzielcza( jakieś pomysły??)
4. elektryka i jeszcze raz elektryka ( rady mile widziane)
5. Oczywiście car audio ( zabudowa bagażnika do którego posiadam już głośniczki 2x 1000 JBL oraz 2x500 Magnat do tego wzmacniacze nie pamiętam jakie oraz radyjko DVD zakupione od znajomego bo „ mu się nie podoba więc sprzedaje” jakaś dziwna nazwa radia XD) muszę również wybrać coś do środeczka ponieważ obecnie głośniki są fabryczne ( jakieś propozycje

W przyszłości chce również zrobić jakiś swap ,lecz najpierw muszę przeczytać cale forum kilka razy ,zapamiętać ,wyciągnąć wnioski ,doradzić się co i jak najlepiej (oczywiście was), postawić kilka cystern piwa , przejechać miliardy kilometrów i nie zostać zamordowanym przez żonę XD
PS1 mam nadzieje ze uda mi sie za tydzien wstawic kilka fotek jak madzia stoi na felgach z gleba i szybami (mam nadzieje ze zrobia mi blacharke do tego czasu)
PS2. jak tylko porobie skany dodam rowniez szkice co i jak planuje zrobic