Witam, pokaże wam moja mazdę, założyłem konto na tym forum aby móc w końcu coś zrobić ze swoja furę

pozdrawiam daje parę zdj jak ona wygląda

wszystko w niej jest seryjne to znaczy nic jeszcze nie było przerabiane

Teraz ja trochę opisze mam w niej silnik tak jak podałem w opisie 1,5 16v 88km benzyna + gaz sekwencja gaz ten założyłem w lutym tego roku czyli 2013. Spalanie wychodzi mnie teraz kiedy ustawiłem gaz to w granicach 25 zl na 100km, a wiem nie mam co narzekać na spalanie, mam w niej tez parę rzeczy do roboty a mianowicie zderzaki przód i tył bo mam trochę porysowane, i niestety został zbity halogen od strony pasażera ale juz działam w tym temacie i jestem w trakcje wymiany no co tam jeszcze mam do pisywania auto posiadam 2 rok wcześniej jeździłem nią cały czas na benzynie i dosyć sporadycznie, teraz auto jest używane codziennie ponieważ dojeżdżam nim do pracy, oto dokładne jej dane techniczna, najpierw o podstawowym wyposażeniu:
Podstawowe wyposażenie:
-2x el.szyby
-el.lusterka
-2x poduszka powietrzna
– Regulowana wysokość kolumny kierownicy
-Immobiliser
-Wspomaganie kierownicy
-Centralny zamek
-ESP, ABS, wspomaganie
– przesuwana tylna kanapa
– welurowa tapicerka
przebieg jaki ma ona teraz to jest 198 tys ma funkcji stolika z przodu od strony pasażera
--Zapisałem się tu aby móc poszerzać wiedzę na temat mazd i chciałbym zmodyfikować soje auto wszystkie przemiany bd opisywał na bieżąco