Jest to Mazda 323f z silnikiem 1.5 16V 88 koników bez gazu ;–) rok to grudzień 1999 pierwsza rejestracja juz w 2000 ;–) przelot na blacie to nieco ponad 172kkm. Samochód sprowadzony w marcu 2011 przez znajomego, kupiony przez znajomą nauczycielkę i od początku sierpnia jest u mnie ;–) na wyposażeniu znajduja sie:
4x el. szyby i lusterka klimatyzacja (niestety nieszczelna ale na wiosnę ją usprawnię :-P ) 4 poduchy i to chyba wszystko kierownica w skórze (troche powycierana

Ogólnie auto jest w dobrym stanie, po zakupie troche brudne w środku i na zewnątrz i juz w pewnym stopniu jest to ogarnięte ;–)
Niestety ma tez wady takie jak rdza na lewym nadkolu i przednich drzwiach ;–) Na szczęście to niewielki bąble i niedługo je ogarnę ;–) Musze zmienic cewkę ale juz do mnie jedzie;)
Plany? Może na wiosnę jakieś aluski, polerka żeby usunąc mikrorysy (ktos go widocznie mył na zjechanej myjni) pranie wnętrza i poprawienie audio i to chyba tyle ;–)
PS: sory za nieciekawą scenerię ale nawet nie mam w pobliżu za bardzo gdzie jechać żeby porobic fotki z wiadomych przyczyn a poza tym fotograf ze mnie marny i sprzęt tez nie zachwyca :-P
PS2: dopiero sie ucze w temacie Mazd wiec jak widzicie jakies blędy to proszę o info