Witam szanownych forumowiczów. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 323c o pojemności 1.5. Chciałbym pochwalić się tym egzemplarzem, ewentualnie proszę o sugestie, co należało by poprawić w jej wyglądzie:) Na dzień dzisiejszy modyfikacje bądź naprawy jakie poczyniłem to: mechanika- wymiana szczek i klocków hamulcowych + przetoczenie tarcz i bębnów, wymiana linki ręcznego, czyszczenie przepustnicy i silnika krokowego ( obroty już nie falują:) ). Jeżeli chodzi o wygląd to: wymiana drzwi od pasażera, gdyż były wgniecione- udało się dostać bez lakierowania:) , polerowanie reflektorów, przeróbka przednich kierunków na clear, przeróbka centralnego zamka na pilot, no i przede wszystkim gruntowna polerka co widać na zdjęciach. We wnętrzu w sumie nic nie zmieniłem oprócz systemu car audio- a mianowicie w drzwi poszły głośniki Signat H16 + tweetery hertza DT16 (oczywiście drzwi wytłumione baaardzo dokładnie:) ), na tyle Hertze DCX 165 + tweetery boschman. Zestaw ten zasilany jest wzmacniaczem CRUNCH PZ 125.4. W bagażniku Skrzynia basowa własnej produkcji z głośnikiem JBL CS1214 zasilana wzmacniaczem Carpower POWER 2/250. Radyjko to skromny Alpine CDE-9874 ( na chwilę obecną musi wystarczyć). Wyposażenie nie jest zbyt bogate, a mianowicie: 2 poduszki, centralny zamek, regulowana kierownica, elektryczny szyberdach. Pozdrawiam:)

Ostatnio edytowano 13 cze 2011, 17:26 przez
rojek81, łącznie edytowano 11 razy