Mazda MX-3 1.6 16V 1995r

BJ / BA / EC / BG / BF / BW / BD / BV

Postprzez emikstrzy » 12 mar 2011, 16:54

Witam, oto moje maleństwo świeżo po własnoręcznej myjce :) Nabyta jakieś 8 Miesięcy temu, jak dotąd 0 Kłopotów, tylko standardowe wymiany rzeczy które naturalnie się zużywają. Oczywistą sprawą jest (przynajmniej dla mnie) że jest to Benzynka BEZ sekwencji :) czyli tak jak powinno być.
Może teraz coś na temat wyposażenia:
2x Elektryczne szyby, ale to chyba standard :)
Klimatyzacja
Wspomaganie kierownicy
Centralny zameczek (w planach mam zawieź ją do Elektryka i zamontowanie przez niego oczywiście zamykania z Pilota)

Mam w planach także: Wymianę Felg na większe może jakiś chrom również tłumik muszę wymienić, ten w ogóle nie pasuje do niej.

co tu więcej pisać, standardowa mazda z świetnym urokiem osobistym :) chociaż muszę zająć się kosmetyką ponieważ po zimie pokazało się troszkę rysek i różnego typu zadrapań, nie wiadomo skąd.

oto Fotki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :)
Początkujący

Od: 16 sie 2010, 20:32

Postprzez dembol » 12 mar 2011, 19:49

Fajnie się prezentuje Twoje autko i co najważniejsze jeździsz na szlachetnym paliwie a nie jakimś tam LPG <jupi> Felgi nie są tragiczne ale jak byś wrzucił rozmiar większe to by dodało uroku madzi ;)
Forumowicz

Od: 1 paź 2010, 08:24
Auto: Mazda 323F BJ 2.0 Sportive (FS)

Postprzez Michu! » 13 mar 2011, 14:12

przy dzisiejszej cenie beny to nawet LPG robi się szlachetne ;x <lol>

mi tam na tych felgach się podoba :D ale wiadomo, siądzie na czymś większym to od razu lepiej będzie wyglądać :P dbaj o nią, ostatnio u mnie na mieście widziałem mx-3 która miała "miliard" kolorów i się trochę przestraszyłem, że tak można zepsuć to auto.. podobno kiedyś była tego samego koloru co twoja xd
Forumowicz

Od: 16 lip 2010, 13:32

Postprzez budyn-87 » 13 mar 2011, 14:31

ładna sztuka ;) felga w porządku wiadomo większa ładniejsza ale niektórzy cenią sobie komfort <spoko>
Obrazek
Forumowicz

Od: 5 gru 2010, 09:08
Auto: I*I Mazda 323c 1.8 16v 114KM 95r.+

Postprzez emikstrzy » 13 mar 2011, 21:13

Dbam o nią jak tylko się da:) Lakieru nie będę mieszał nie ma szans, w grę wchodzi TYLKO odświeżenie :P Felgi większe jakoś bardziej mi się widzą, zobaczymy co czas pokaże, teraz priorytet to wymiana Wahacza :)
Początkujący

Od: 16 sie 2010, 20:32