Od pazdziernika 2009 (kolizja) przeszła malowanko i kilka zabiegów kosmetycznych. Zaprezentuje je w zdieciach, które robilem przez ten okres. Zapraszam do komentowania
Moze jeszcze o wyposazeniu:
Elektyczne szyby
Elektryczny szyberdach
Elektrycznie regulowane lusterka
Były tez elekrtycznie sterowane swiatła lecz wmienine na Angel Eyes
Centralny zamek z pilota
Kubełkowe fotele
Przyciemnione szyby
Felgi 17 firmy Rondell opony 205/40
Radio JVC usb/cd
LPG
Jesli czegoś nie napisałem to jak mi sie przypomni dopisze w dalszej czesci
[img]http://i.imgur.com/YGj49.jpg[img]
Styczeń tak wyglądała zaraz po zakupie felgi 15

Załapała sie też moja druga pasja
Po kilku tygodniach od zakupu padło sprzęgło :/ i jakby tego było mało takze chlodnica.
Przejezdzilem tak do sierpnia, kupiłem chłodnice, sprzegło i uszczelke pod głowice bo sie "pocił"
Przy wymianie uszczelki okazało sie ze jest peknieta głowica bo kilka razy przegrzałem silnik :/
Zdecydowalem sie na zakup drugiego silnika, wtedy juz myslalem o V6 2,5 od MX6 lecz meches powiedział ze instalcje bym musiał wymieniac i komputer wiec mnie wystraszył i zostalem przy 90 konikach czego załowalem.
Wiec silnik, chłodnica i jeszcze sprezyny zawieszenia (Jamex) zostaly wymienione:) Samochód był w pełni sprawny lecz nie nacieszylem sie nim za dlugo. Po 2 tyg mialem stluczke zderzak, lampa, błotnik, dwa alusy, [waaaco?], sanki, drazki kierownicze uszkodzone.
Na całe szczescie nie była to moja wina, lecz sprawca nie przyjął mandatu i czekałem na pieniądze od pazdziernika 2009 do maja 2010. W tym czasie samochód stał na podwórku i był przezemnie regularnie odpalany i tylko odpalany.
W czerwcu kupilem potrzebne czesci i zaprowadzilem do mechesa, kupilem lampy Soczewkowe, zderzak z dokladka V6 i reszte uszkodznych czesci. Koła 15 miły zastapic 17 ktore widac na zdjciu ponzej:

Felgi nie brdzo mi sie spodobały wiec zostalem przy dwoch 15, jednej 14 i djazdówce jak narazie.
Wtedy chciałem zrobić coś oryginalnego z lakierem, wpdlem na pomysl zaprzyczenia pomyslu z Doge Vipera jak na zdjeciu:

Wiec wspólnie z bratem okleilismy mazde folią zeby zobaczyć jakby to wyglądalo

I powiem szczerze, ze mi to sie naprawde podobalo ale nie wiedzialem jaak wykonczyc boki wiec tak nie pomalowalem :/ Nawet wyslalem projekty do kilku osob na forum ale nie dostalem odpowiedzi

Termin u lakiernika gonił (15 wrzesien 2010) Postanowilem pomalowac w jednym kolorze z palety Mazdy (Tornado Red Metalic) W miedzy czasie kupilem felgi 17

Teraz juz fotki robione u lakernika:

To już po lakierowaniu:

Dołożone progi

I efekt koncowy bez przyciemki jeszcze

I przyciemeczka

doszedł jescze mój znaczek na kkapsle :d

To by było na tyle. Pozdrawiam i czekam na komentarze