Mazda 323 BF B6 '96

BJ / BA / EC / BG / BF / BW / BD / BV

Postprzez Paf3ł » 5 gru 2010, 23:17

Witam wszystkich.
Od niespełna paru dni jestem posiadaczem mazdy 323 bf. Jest to składak i w papierach ma wpisany 96' rok produkcji. Sprowadzona była z niemiec w 2000roku. Na chwile obecną nie mogę w nijaki sposób skrytykować tego samochodu , gdyż wszystko jest cacy. Początkowym zamiarem kupna drugiego samochodu był dupowóz do przejeżdżenia zimy z racji tego iż mój drugi samochód nie nadaje się na zasypane drogi. Coś czuje że jednak mazda zostanie u mnie na dłuzej.

Historia auta
*Samochód kupiony od starszego Pana. Garażowany po wymianie płynów , filtrów , olei , zawieszenia , hamulcy , opon (na zimowe. Jednym słowem serek. Wnętrze zadbane nie palone , komplet dokumentów wraz z książką serwisową. Jestem drugim właścicielem w kraju. Kupiłem ją w Grudziądzu tam też była użytkowana od momentu sprowadzenia do kraju.
>Silnik
1.6 benzyna
>Wyposarzenie
elektryczne lusterka, regulacja foteli w 3 płaszczyznach
>CarAudio
radio pioneer , głośniki magnata 6x9 i seryne 10'tki
>Wnętrze
ciemne – seryjne
*Sportowy wydeszek/ być może przelot
*czewrony obrys

Na razie plany tylko takie , gdyż ma to być autko typowo użytkowe na codzień. Jedną zabawkę już posiadam i wiem z jakimi kosztami to się wiąże także Mazda też ma w jakiś sposób wyglądać ale bez większego szału. "Skromnie a z gustem" :P
*przywrócić do działania oświetlenie wnętrza

Tak to wygląda (póki co) ;)

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Pozdrawiam papa
Początkujący

Od: 4 gru 2010, 20:36
Auto: Mazda 323 BF Kupiona parę dni temu jako drugie auto.

Obecną maskotką jest CC vel Ćapa która aktualnie stacjonuje w garażu i szykuje się na następny sezon.