Mazda 323C BH Z5 '98 sprzedana :(
Delikatny mod lamp z tyłu, tak to teraz wygląda
Folia Oracal, żarówki na razie seria, zwykłe 36ledowe żarówki dają przez folie pomarańczowe, ale za słabe światło, w pon powinny przyjść żarówki z diodami SMD, mam nadzieje, że będzie tak jak trzeba i nie trzeba będzie żarówek z diodami w technologii cree kupować 
Propsy oczywiście dla kolegi Leitowdz aka "oklejam wszystko wszędzie i o każdej porze"
Otwieraj biznes masz ręke do tego 

Propsy oczywiście dla kolegi Leitowdz aka "oklejam wszystko wszędzie i o każdej porze"

Zima to się każdy pierdołami zajmuje 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Noo, KOZAk gleba 

Ku przestrodze:
Jakby kogoś interesował gwint to nie polecam http://tablica.pl/oferta/zawieszenie-gw ... 5ee8d13a79 , po pierwsze to gwint od BJ przerobiony jakoś w DE (nie było KW do BA), po drugie poprosiłem o obejrzenie gwintu Spoona
Jeszcze raz dzięki za zaoszczędzenie czasu i pieniędzy

Jakby kogoś interesował gwint to nie polecam http://tablica.pl/oferta/zawieszenie-gw ... 5ee8d13a79 , po pierwsze to gwint od BJ przerobiony jakoś w DE (nie było KW do BA), po drugie poprosiłem o obejrzenie gwintu Spoona
Kumpel był i oglądał ten gwint. Możesz odpuścić sobie temat, bo wszystkie 4 sztuki są wylane, a nowe wkłady do nich to koszt 500 euro. Regeneracja ok 400 zł za sztuke.
Jeszcze raz dzięki za zaoszczędzenie czasu i pieniędzy

Za 5-7stow moznaby sie pokusić ,to ze przerobione z BJ to pikus(Reiss tez takie miał tylko FK),a w pozku regeneracja ok 5-6 stow komplet(chyba ze przez to ze reg.tw. to cos komplikuje,nie wiem)
Wysyłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk 2
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Na pewno droższa jest regeneracja takiego gwintu, niż MTS'a
Pytałem gościa z ceny nie chciał spuścić, więc wolę kupić nowy na gwarancji niż regenerować x letni gwint w kiepskim stanie.
Problem w tym że podobno tych FK nie mają na tanie pomimo tego że są dostępne w sklepie...
Też mi się właśnie obiło to o uszy, zaraz napiszę z ciekawości do FK czy i kiedy przewidują dostawę.
ps. Napisałem, że mam grupowe zamówienie na 4 sztuki i w związku z informacjami, że brak jest zawieszeń w magazynie czy i kiedy przewidywana jest dostawa
ps. Napisałem, że mam grupowe zamówienie na 4 sztuki i w związku z informacjami, że brak jest zawieszeń w magazynie czy i kiedy przewidywana jest dostawa
Serio ? Kiedyś pisałem do nich po angielsku czy wysyłają bez problemu do PL i odpowiedzieli
Dobra google translator i zaraz będzie po niemiecku też 
update. rzeczywiście, na maila po niemiecku odpisali od razu. Nie ma w magazynie i najbliższa dostawa nie jest znana, także nie pogwintuje nikt na razie

update. rzeczywiście, na maila po niemiecku odpisali od razu. Nie ma w magazynie i najbliższa dostawa nie jest znana, także nie pogwintuje nikt na razie
Ojojoj

Dużo roboty z tego co pamiętam z tym nie ma... Jedynie rozwiercić w tylne górny otwór i chyba poduszki tylne z BJ... Kiedyś mi Fasola opisywał to, mogę poszukać w wiadomościach jak chcesz.
A mówiłem w zesłym roku żeby brać puki promocja
A mówiłem w zesłym roku żeby brać puki promocja