Mazda 323F GT BA KL/KL-ZE '95
Pewnie że się przejmuje, 125 zł piechotą nie chodzi. Zapas to mam w sprayu, auto jedzie w takim setupie jak normalnie.
Jak założysz pasek na sprężarkę to nawet jak klima będzie wysprzęglona to pare KM ucieknie.
Jak założysz pasek na sprężarkę to nawet jak klima będzie wysprzęglona to pare KM ucieknie.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Badyl napisał(a):Zmobilizuje was – Bandyta vs Adaś – zwycięzcy stawiam flaszkę!
Czyli mam jednak zdjąć pasek przed startem ?

Gibsong napisał(a):Pewnie że się przejmuje, 125 zł piechotą nie chodzi.
Ja tam jadę przede wszystkim spotkać się ze znajomymi z innych regionów, ćwiara to dodatek i fun.
Speed napisał(a):Adaś napisał(a):regionów, ćwiara to dodatek i fun.
kazdy tak mowi
Gdyby nie był to mój ostatni zlot ta Mazdą, to na potwierdzenie powższego bym w ogóle nie wystartował

Siw-y napisał(a):Adaś napisał(a):nie mam parcia na szkło, żeby sobie wstawić w podpisie Adaś killer
Akurat u Ciebie by to głupio wyglądało![]()
co fakt to fakt

Adaś napisał(a):aczkolwiek w części po lotniskowej może to nabrać nawet sensu
będziesz miał okazje się skill'ować
Adaś kill Adaś

-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Gibsong napisał(a):zrób sobie podpis Don Corleone killer ;–)
Raczej niech on zdejmie swój podpis hehe. Jestem bardzo zadowolony z wyniku (16,004), zważywszy że nic w aucie nie kombinowałem przed zlotem, oprócz wyjęcia lodówki Żanetki, w której było piwo (szkoda było piwa hehe). Gdybym zrobił jak niektórzy wydmuszkę z auta czasy były by pewnie lepsze, ale w sumie nawet się cieszę, że tego nie zrobiłem, bo wyszło, że wersja drogowa jest szybka
Nie byłbym sobą, gdybym nie zrobił na Zlocie kolejnej galerii

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
mariusz_sti napisał(a):bleeeeeeeee, te pomarańcze
mi się też na początku nie podobało, ale teraz uważam że jest MEGA
nie znasz się
dokladnie.Lepiej serie zaloz a te mi sprzedaj
-
waldii
Wczoraj odebrałem wzmacniacz od swojego magika, bo mi coś przerywał. Okazało się, że ułamało się gniazdo sygnałowe – wymiana z robocizną 50pln
Jak ktoś potrzebuje w Warszawie speca od elektroniki to polecę świetny i tani kontakt
Znowu jest głośno w aucie
PS. znalazłem też w piątek swój pendrive z muzyką
Znowu jest głośno w aucie
PS. znalazłem też w piątek swój pendrive z muzyką
KoKo napisał(a):Jak poszedł wyścig z srebrnym MX-6 KL ? Start widze idealnie równo, na którym biegu trohe uciekł ?
z Siw-y`m? Do końca 2 biegu ja byłem z przodu lub równo, potem po zapięciu 3ki pół litra więcej pojemności zrobiło swoje, ale i tak bez szału, bo wygrana była minimalna