Mazda 323F BA KF '95
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Jest Piękna Braciszku

- Od: 13 sie 2010, 20:33
Troszkę ciemne te zdjęcia powychodziły albo mój monitor tak je odtwarza
... mimo wszystko ciekawe miejsce lubię takie opuszczone fabryki do tego typu prezentacji zdjęć ... tak czy siak trzeba korzystać póki pogoda za oknami jeszcze jako taka ... bo zaraz deszcze ;/ ...
Pozdrawiam
i powodzenia w kolejnych turach naturalnie ...
Pozdrawiam
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
jesli nie trafi Ci sie kupiec z forum, ktory doceni stan auta na otoszrocie czy alledrogo bedziesz mial raczej Ciezko sie przebic z ta cena – mowie z doswiadczenia. Ja narazie zrezygnowalem ze sprzedazy hondy – po tym co w niej zrobilem wole oddac ja za darmo bratu niz sprzedawac za jakas smieszna cene...
Niestety w polandzie jest tendencja do kupowania najtanszych szrotow a pozniej do ladowania w nie 2,3 razy tyle co sa warte... przekonal sie o tym moj kolega, ktory kupil efke V6 od handlaza za 6kzl zciagnieta z niemiec. od kupna przez 2 miechy opadly mu drzwi, szyba sie nie domyka, fotel lata na szynach, pompa wody sie rozleciala i skonczyl mu sie tlumik koncowy... gdzie prawie nie jezdzil
Zyg – zycze szybkiego zbycia auta za dobra (dla Ciebie) kase i moze zabrania sie za jakis nowy (szybki) projekt
Niestety w polandzie jest tendencja do kupowania najtanszych szrotow a pozniej do ladowania w nie 2,3 razy tyle co sa warte... przekonal sie o tym moj kolega, ktory kupil efke V6 od handlaza za 6kzl zciagnieta z niemiec. od kupna przez 2 miechy opadly mu drzwi, szyba sie nie domyka, fotel lata na szynach, pompa wody sie rozleciala i skonczyl mu sie tlumik koncowy... gdzie prawie nie jezdzil
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Zyg – zycze szybkiego zbycia auta za dobra (dla Ciebie) kase i moze zabrania sie za jakis nowy (szybki) projekt

wiem o czym mówisz i zdaję sobie sprawę. Jednak nie mam zamiaru ciąć ceny. Jak nie to trudno..
Póki co niestety będę musiał pojeździć czymś nudnym. Ale to w imię czegoś lepszego w przyszłości
Dzięki za miłe słowa...
Póki co niestety będę musiał pojeździć czymś nudnym. Ale to w imię czegoś lepszego w przyszłości
Dzięki za miłe słowa...
Cóż autko naprawdę fajne, i zadbane, widać to gołym okiem. Sam jestem na kupnie właśnie takiej Efki, ale budżet nie przełknie zakupu Twojej, ze względu na konieczność władowania ~2.5k na instancję podtlenku.. Profanacja V6tki wiem, ale konieczność koniecznością, jeżdżę dużo około 25k rocznie...
Jeśli jednak zdecydowałabyś się na negocjację ceny to poproszę o PW. Jeśli nie może jakiś forumowicz/klubowicz doceni ten zadbany egzemplarz.
Na allegro raczej będzie ciężko ze względu na rocznik i silnik. Normalnie ludzie w Polsce wolą kupić 1.5 z 98' w stanie niepewnym i przebiegiem 100k...
Jeśli jednak zdecydowałabyś się na negocjację ceny to poproszę o PW. Jeśli nie może jakiś forumowicz/klubowicz doceni ten zadbany egzemplarz.
Na allegro raczej będzie ciężko ze względu na rocznik i silnik. Normalnie ludzie w Polsce wolą kupić 1.5 z 98' w stanie niepewnym i przebiegiem 100k...
- Od: 15 paź 2008, 20:06
- Auto: 323F 92" 1.6
żadna profanacja. sam chciałem wsadzić podtlenek. i pewnie bym to zrobił, gdybym miał Nią jeździć jeszcze ze 2 lata. Tyle, że cena instalacji to przyjemność wydania przynajmniej 3tys, z tego co pytałem 
Proszę o zamknięcie tematu... Magda sprzedana... Nowy właściciel jest bardzo w porządku. Życzę Mu przynajmniej w połowie takiej radości, jaką autko dało mi...

- Od: 13 sie 2010, 20:33