Mazda 323F BA Z5 '95 turkusowy pocisk LPG Stag 300 SPRZEDAM
tłumik wspawany,kierunkowskazy założone.Jutro wpadną jakieś foty,do tej pory nie miałem czasu bawić się w fotografa
bo madzia ciągle zalatana 
Dopisano 8 lis 2014, 14:18:
a tak wygląda moja malutka
foty z podrózy
Dopisano 8 lis 2014, 14:20:
dobrze że zima zapasem,bo muszę alu pomalować bo strasznie zmatowiały
myślę o kolorze złotym,ciemny brąz ewentualnie miedziany według was jaki by lepiej do niej pasował?
Dopisano 8 lis 2014, 14:18:
a tak wygląda moja malutka

Dopisano 8 lis 2014, 14:20:
dobrze że zima zapasem,bo muszę alu pomalować bo strasznie zmatowiały
no białe też by pasowały,ale ciągle chodzi mi po głowie ten złoty
pomaluje na złoto,obniże zaraz z wiosny i będzie 

benq323 napisał(a):biały wcale nie praktyczny a złoto w BA już jeździ w regioniemoże jakiś nowy niekonwencjonalny projekt?'
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
no pomyślę,jeszcze mam troszkę czasu na wymodzenie koloru.Wiem właśnie że złote alu mają już mazdy w regionie
Czemu nie praktyczny bialy? Kolor jak kolor, kazdy jeden jest brudzący , choc bialy najbardzije ale i najbardzije widoczny
Mozesz przeciez sam sobie kolor dorobic:P
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
właśnie myślałem żeby samemu dorobić kolor,tylko ciągle myślę jaki.Ale napewno coś wydumam 
Dopisano 10 lis 2014, 20:59:
jutro zbytnio nie dam rady,bo mam trasę ze znajomym.Obiecałem więc muszę jechać
ale myślę że jeszcze coś wymodzimy w najbliższym czasie,najlepiej żeby każdy mógł.Ale jak coś się zmieni to dam znać
Dopisano 11 lis 2014, 17:27:
aktualności z dn11.11.2014
z podróży
Dopisano 11 lis 2014, 17:30:
troszkę słabej jakości ale robione telefonem,no i było mglisto
Dopisano 10 lis 2014, 20:59:
matthies napisał(a):jutro jedziemy z iławy do ostródy na dwa auta na spota. Piszesz się?
jutro zbytnio nie dam rady,bo mam trasę ze znajomym.Obiecałem więc muszę jechać
Dopisano 11 lis 2014, 17:27:
aktualności z dn11.11.2014
z podróży
Dopisano 11 lis 2014, 17:30:
troszkę słabej jakości ale robione telefonem,no i było mglisto
jutro wpadną kapciuszki na zimę 

Wnętrze mnie przeraża. "WT" zalatuje okrutnie, brakuje jeszcze powieszonej CD na lusterku
Co do zewnątrz to jakoś gryzie mi się tylko ta różnica między czarnymi szybami z tyłu a zupełną serią z przodu. Albo tył jaśniejszy albo przód bym ściemnił
Jak tam jazda na Sebringu? Nie za głośno? Ja przez niego przechodziłem i nie dałem rady 

A co sniegi juz zapowiadaja
:P Jak nie zobacze sniegu nie zakladam zimowych
Co do wnetrza pawcio ma racje, za duzo tego wszystkiego. Powinien byc zapaszek jakis jeden drugi na nawiewie i wsio 
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
pawcio1017 napisał(a):Wnętrze mnie przeraża. "WT" zalatuje okrutnie, brakuje jeszcze powieszonej CD na lusterkuCo do zewnątrz to jakoś gryzie mi się tylko ta różnica między czarnymi szybami z tyłu a zupełną serią z przodu. Albo tył jaśniejszy albo przód bym ściemnił
Jak tam jazda na Sebringu? Nie za głośno? Ja przez niego przechodziłem i nie dałem rady
mazda na sebringu

Dopisano 15 lis 2014, 17:09:
arafal21 napisał(a):A co sniegi juz zapowiadaja:P Jak nie zobacze sniegu nie zakladam zimowych
Co do wnetrza pawcio ma racje, za duzo tego wszystkiego. Powinien byc zapaszek jakis jeden drugi na nawiewie i wsio
nie jeszcze nie zapowiadają

a co do zapachów lubię jak mi pachnie,kto wsiądzie do mojego auta przepachnia madzia

jakie lampeczki na tył lexus do niej polecacie ciemne czy białe?dodam że chcę przyciemnić tylnią blendę nie wiem jak to precyzyjnie się nazywa
myślę przyciemnić czarnym karbonem,może dorzucę do tego jakaś naklejkę klubową