Mazda MX-3 EC 1.6 B6 + Nitro, 94r.
piekne auto u duzo sreca wlozone w mazde, jak dla mnie maska w carbonie pasuje idealnie, pozdro
-
Pyton162
jacobs
hihi, jacobs wrzucił swoje photoshopowe wizje i wszyscy zakochani
a autko po modach śliczne, ale tak jak już prawie zamawiałem lampy od civa, tak zacząłem mieć wątpliwości, bo chyba naprawdę cholernie trudno to dobrze zrobić a łatwo popsuć – u Ciebie wygląda nieźle i na pewno nie masz się czego wstydzić, tym bardziej, że robiłeś to sam, natomiast wiadomo – widać, że to z fabryki tak nie wyjechało...
poza tym lexy, indiglo... całokształt... cudo
hihi, jacobs wrzucił swoje photoshopowe wizje i wszyscy zakochani

poza tym lexy, indiglo... całokształt... cudo

Ostatnio edytowano 10 lip 2006, 23:31 przez Winetou, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
No to zes mnie zawstydzil hehehhe
Gratuluje pieknego mx'a, ciesze sie ze mialem przyjemnosc brac udzial chociaz w czastce tego dziela;)
Osobiscie bardzo mi sie podoba i mam nadzieje ze juz niedlugo zobacze n zywo:)
Gratuluje pieknego mx'a, ciesze sie ze mialem przyjemnosc brac udzial chociaz w czastce tego dziela;)
Osobiscie bardzo mi sie podoba i mam nadzieje ze juz niedlugo zobacze n zywo:)
Less roof, more fun

Wspaniała robota – naprawdę przepiękne auto
dawno już nie widziałem tuningu wizualnego z takim smakiem i takim efektem
tak trzymaj
dawno już nie widziałem tuningu wizualnego z takim smakiem i takim efektem
tak trzymaj

- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
Lampy od civa do mnie nie przemawiają, ale cała reszta baardzo pozytywna! Fele zajeb*ste, kolorek też fajowy dobrałeś...
Ps. Wywal pomarańcz z kierunków w zderzaku

Ps. Wywal pomarańcz z kierunków w zderzaku
Dzięki wszystkim za opinie i podpowiedzi.O to własnie mi chodziło
Po sezonie szykuja się następne zmiany, więc wezmę wszystkie rady pod uwagę
Pomarańcz z kierunków już wywalam.Reszta pozostaje na razie bez zmian.
Ciesze się, że generalnie madeczka się podoba, a lampy pozostaną żeczą gustu-dla jednego agresywny i świeży wygląd dla innego plastykowa tandeta i obrzydlistwo
Gdybym miał kiedys jeszcze(odpukać) wstawiać jakies lampy do madzi to byłyby to znów lampy od civica, tylko może nieco lepiej spasowane, bo na własnych błędach sie człowiek uczy
Po sezonie szykuja się następne zmiany, więc wezmę wszystkie rady pod uwagę
Pomarańcz z kierunków już wywalam.Reszta pozostaje na razie bez zmian.
Ciesze się, że generalnie madeczka się podoba, a lampy pozostaną żeczą gustu-dla jednego agresywny i świeży wygląd dla innego plastykowa tandeta i obrzydlistwo
Gdybym miał kiedys jeszcze(odpukać) wstawiać jakies lampy do madzi to byłyby to znów lampy od civica, tylko może nieco lepiej spasowane, bo na własnych błędach sie człowiek uczy
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
piekne to malo powiedziane, moim zdaniem najpiekniejsza mx3 -klubowa i wogole 
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
...najładniejsza MX-3 jaką widziałem – teraz mogę to powiedzieć z pełną odpowiedzialnością... 
wow
madzia piękna po kuracji upiększającej
poprostu bajka
gratuluje
madzia piękna po kuracji upiększającej
poprostu bajka
gratuluje
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
zgadzam się z piotrusim niby wszystko cacy ale jest jednak jakieś "ale". Jak dla mnie bomba autko trzuca sie w oczy i oto chyba chodzi , bardzio ładne felgi i zegary indiglo też niczego sobie aczkolwiek kolor wybrał bym troche inny cos pod mx6 piotrusia ale to tylko moje zdanie ogólnie gratuluje wytrwałości i ogromu pracy włożonej w to auto jak by nie patrzyc robi mały szał a o to chyba chodzi co nie?
Była Mazda 323F BA GT 2.0 V6 teraz jest BMW 320 e36 niestety markę zdradziłem ale w klubie zostaje i dalej kocham Mazdę
- Od: 4 sty 2006, 19:18
- Auto: BMW 320, Honda CBR 11000 XX