Mam pytanie odnośnie halogenów? Nowe kupiłeś czy regenerowałes?
Mazda 323F BJ ZM '01 podtleniona lpg :) SPRZEDANA!
Sportive w 1.6
Ciekawa kompozycja.

- Od: 9 kwi 2005, 21:00
- Auto: Mazda 3 BL 1.6 2013; Mazda 3 BL 2.0 Disi 2012;
była;Mazda3 1.6 Active 2006 & Mazda3 2.0 Sport 2009
323F BJ 2.0 FS Sportive '01
fajnie fajnie robiłeś u tego gościa w kazimierzu?
- Od: 15 sty 2011, 23:34
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 '01
Nie nie
tym razem mazda po znajomości wylądowała w Bukowcu 
Halogeny regenerowałem
choć to już było budzenie umarłego
ale udało się 
Dzisiaj zauważyłem że ładnie mi maskę zagięli w porównaniu do tego co było wcześniej i wyszła praktycznie seria
co do wzmacniacza cały myk polega na tym że seryjne radio nie ma wyjścia na wzmacniacz, albo trzeba sygnał wyciągać z radia w specjalistycznym zakładzie, albo "ukraść" sygnał z przednich głośników.. padło na tą drugą opcje, wymaga to jednak specyficznego wzmaka z wejściem hi-input
szerzej jest to opisane w dziale car audio (jest tam temat przeze mnie założony)
ps. z dnia na dzień coraz bardziej zakochuje się w tym przodzie <3 mega mi się podoba w tej zieleni
Halogeny regenerowałem
Dzisiaj zauważyłem że ładnie mi maskę zagięli w porównaniu do tego co było wcześniej i wyszła praktycznie seria
co do wzmacniacza cały myk polega na tym że seryjne radio nie ma wyjścia na wzmacniacz, albo trzeba sygnał wyciągać z radia w specjalistycznym zakładzie, albo "ukraść" sygnał z przednich głośników.. padło na tą drugą opcje, wymaga to jednak specyficznego wzmaka z wejściem hi-input
ps. z dnia na dzień coraz bardziej zakochuje się w tym przodzie <3 mega mi się podoba w tej zieleni
No i nadszedł kolejny "wielki" dzień dla mazdy
w bagażniku zagościła mała (30cm) skrzynka alpine razem ze wzmacniaczem tego samego producenta
) można powiedzieć że mała ale wariat
jest nawet za mocna i gra na nie całej połowie swoich możliwości ale jak dla mnie jest idealnie
)
Ogromne podziękowania dla Adama (leitowdz- ogromny szacun za to co wydziałałeś
jest bajka) i Eklerka którzy pomogli mi to wszystko złożyć do kupy
zdjęcia będą jak uda mi się kiedyś zrobić porządek w bagażniku 
Ogromne podziękowania dla Adama (leitowdz- ogromny szacun za to co wydziałałeś
chetnie posłucham efektów teraz pasowałoby kufer wygłuszyc dla jeszcze lepszego efektu
moze na najblizysz spocie bedzie mozliwosc porównac
moze na najblizysz spocie bedzie mozliwosc porównac
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
jak narazie chyba koniec modów
tzn jeszcze kilka czeka na swoją kolej ale chwilowo starczy
dość dużo zadziało się w tym aucie ostatnio
dam mu w końcu trochę pojeździć 
będziemy testować
będziemy testować
No w końcu była chwila czasu, udało się zrobić porządek w bagażniku i są foty suba
No i mała sesja na działce 
Fajnie wygląda z tą nową mordką
BJ-tki powinny wychodzić seryjnie z tym zderzakiem we wszystkich wersjach silnikowych coś a'la Subaru
ale robi wrażenie nawet po tych 10-12 lat od zaprzestania produkcji tego modelu.
BJ-tki powinny wychodzić seryjnie z tym zderzakiem we wszystkich wersjach silnikowych coś a'la Subaru

Z tym zderzakiem to auto przestaje być takim zwykłym hatchbacko-kombi, których pełno na ulicach.. Zgadzam się, że tak powinno być w serii, ale jeśli by tak było to nikt by nie zwracał na to specjalnej uwagi
a tak to coś innego
no i felga mimo wszystko poprawia efekt
16 cali jest odpowiednie do bj 
Trochę cicho się zrobiło więc odświeżam temat 
Mazda śmiga jak szalona, z wymian wymagała tylko nowego oleju z filtrem
pomagała w zakupie pierwszego auta mojej dziewczyny
padło na Corollę z 95 od kumpla za bardzo bardzo okazyjną cenę 
Zbliża się dość magiczny przebieg 177777 najprawdopodobniej pojawi się on w poniedziałek
aktualnie auto znajduję się u gazownika.. gdyż po kilku tygodniach debat padła decyzja o wysłaniu jej do tzw. "gazu" instalacja będzie opierać się na agisie + barracudach i robiona jest w polecanym filartechu (co ciekawe właściciel okazał się znajomym kumpla
)
na zderzaku z przodu pojawiły się 2 dziwne rysy ;/ albo jakiś rowerzysta albo ktoś specjalnie przejechał czymś ostrym (no bo przecież był zbyt nowy i zbyt ładny... ) ale nie chce nawet na ten temat rozmawiać..
no i szykuje się do zakupu zimowego setupu 15 cali najprawdopodobniej oryginalne alu z bj po ostatnim lifcie
no i w skrócie to tyle
Mazda śmiga jak szalona, z wymian wymagała tylko nowego oleju z filtrem
Zbliża się dość magiczny przebieg 177777 najprawdopodobniej pojawi się on w poniedziałek
aktualnie auto znajduję się u gazownika.. gdyż po kilku tygodniach debat padła decyzja o wysłaniu jej do tzw. "gazu" instalacja będzie opierać się na agisie + barracudach i robiona jest w polecanym filartechu (co ciekawe właściciel okazał się znajomym kumpla
na zderzaku z przodu pojawiły się 2 dziwne rysy ;/ albo jakiś rowerzysta albo ktoś specjalnie przejechał czymś ostrym (no bo przecież był zbyt nowy i zbyt ładny... ) ale nie chce nawet na ten temat rozmawiać..

no i szykuje się do zakupu zimowego setupu 15 cali najprawdopodobniej oryginalne alu z bj po ostatnim lifcie
no i w skrócie to tyle
No i zgodnie z zapowiedziami w aucie pojawił się podtlenek lpg, zamontowany w łódzkim Filartechu, przy przebiegu 177777 (nie udało się cyknąć foty niestety) 
komp- Agis p13 (na ponoć jakimś najnowszym sterowniku, nie dostępnym jeszcze na necie)
reduktor – kme silver s6
wtryski – barracuda
komp- Agis p13 (na ponoć jakimś najnowszym sterowniku, nie dostępnym jeszcze na necie)
reduktor – kme silver s6
wtryski – barracuda
No i kolejny milowy krok w historii mazdy się szykuję
po świętach umówiona jest do blacharza 
Rzekłbym standardowo
ma się jeszcze podłogą zająć bo jakaś pierwsza dziurka się zrobiła ale raczej drobna
więc nie powinno być problemu, generalnie reszta elementów właściwie wolna od rdzy – chyba
(gazownik jak zakładał zdziwił się stanem progów np, że czyste), na kielichu z przodu ani grama rdzy (jakiś ewenement w porównaniu z tymi które oglądałem
)

No akurat nadkola to już w sumie ostatni moment, że nie ma rudej na wierzchu.. ale ciągle kasa kasa kasa...
No gnić lubi, ale jak patrzę na 6tkę gg mogę się trochę pocieszać
tylko zacząłem się poważnie zastanawiać czy nadal chce bk jako następne auto...
No gnić lubi, ale jak patrzę na 6tkę gg mogę się trochę pocieszać
Fakt faktem BJ rdzewieje na potęgę, chociaż mam od nowości jeszcze jedną BJ-tkę 1.6 z 2001r. ponad 13 lat i nie ma śladu rdzy, dlaczego? bo zimą była regularnie myta, a nie tak jak Niemcy to robią umyje po zimie w ... maju czy czerwcu i pozniej rdzewieje ...
Pozdrawiam
No akurat moja tak jak już pisałem w gruncie rzeczy jak na bjtkę też bardzo ładnie się trzyma
specjalnie zajrzałem ostatnio nawet pod wykładzinę na prawym tyle (przed siedzeniem- czyli +/– w tym miejscu gdzie od spodu trochę korozji się pojawiło) i rdzy tam nie zaobserowałem
wszystko zależne od funduszy
bk nadal nie wykluczam
i jeśli mniejsze pieniądze to przed liftowy top sport, jeśli większe także 2.0 kintaro
jedno pewne, na pewno będzie to 2.0 
Świetny masz ten kolor, moja siostra ma taki w Maździe Premacy
i jeszcze ten zderzak od Sportiva
widze, że masz felgi 16'', jakie masz na nich opony? Bo kupilem do siebie felgi 16 ale musze kupic oponki i zastanawiam sie w jaki rozmiar celować 
- Od: 7 paź 2012, 17:44
- Auto: BMW E46