Hmmm, wiadome ze nie kazdego stac zeby odyebac jak np Bartq/Reiss/jaaco i wielu innych na tym forum Zrobiles jak TObie sie podoba, mysle ze jak gleba wleci taka jak trzeba bedzie lepiej Narazie srednio to wyglada Dobrze ze masz zapal i Ci sie chce a nie tylko wozic i jak sie zacznie sypac to "a h..j kolejna sie kupi" .
Ale opinię z szacunkiem Cóż, trochę mi przykro że idzie hejt na słabiej zrobione auta a wywyższani i bardziej lubiani są Ci którzy mają więcej hajsu, chyba nie muszę specjalnie tłumaczyć o co mi chodzi... Trudno, chciałem zaprezentować swój samochód, ale widzę że warto zrobić to gdzieś indziej gdzie ktoś doceni, może nie efekt ale zapał )
Nie jest źle, ale jeszcze musisz sporo dopracować Nikt nie mówi o tym żeby od razu wszystko zrobić, bo tak się nie da Sam wiem jak ciężko zrobić coś z niczego bez kasy nie musisz tego tłumaczyć Działaj, działaj a może coś fajnego wyjdzie
Nie rozumiem dlaczego strzelasz focha ? Trzeba przyjąć na klatę a nie się obrażać. Poza tym skoro Tobie się podoba to tak zostaw, każdy ma inny gust i nie chodzi tutaj o docenianie tylko o subiektywną ocenę. Możesz przyjąć ją, lub nie, nie musisz od razu zmieniać bądź możesz. Od tego jest forum dyskusyjne
Dla mnie też trochę nie jest jasne dlaczego sie gniewasz ? Przecież nie będzie tak, że tobie się mody przeprowadzone podobają to i wszystkim muszą Co do auta tak jak mówiłem, dużo jeszcze brak do ideału i powinieneś to przyjąć na klatę PS. Przecież większość z nas nie śpi na hajsie
Nie ma co się napinać, każdy ocenia wedle swojego gustu Ma się Tobie podobać, a jak wrzucasz na tak duże forum to wiadomo, że opinie mogą być różne A o kasie się w przypadku hobby nie gada, taka niepisana zasada internetu Wiadomo, że tanie hobby to nie jest, ale de facto które jest