Erastotenes napisał(a):Felunek musi poczekać na wiosnę. Jakis czas temu dotarł do mnie kolejny gadżet nisko budżetowy:

www.mazdaspeed.pl
Erastotenes napisał(a):Jakis czas temu dotarł do mnie kolejny gadżet nisko budżetowy:
Neonixos666 napisał(a):Erastotenes napisał(a):Jakis czas temu dotarł do mnie kolejny gadżet nisko budżetowy:
Proszę nie rób jej tego
4fly napisał(a):czy do tego grilla znaczek OEM pasuje? co masz na mysli pisząc ze musisz jeszcze cos skompletowac? do grilla jest cos jeszcze potrzebne czy masz na myśli inne gadżety...?
Erastotenes napisał(a):dokładki progów
Erastotenes napisał(a):Jeszcze ich nie mam ale będą w przyszłym tygodniu u mnie![]()
Erastotenes napisał(a):Odp. na PW. Zastanawiam się nad drobną siatka za grill ze względów praktycznych. Co o tym sądzicie?
Erastotenes napisał(a):W tym problem, że ich nie ma w oe, a jak są zamienniki to do sedana i sam sie zastanawiam czy podejdą. Na chwile obecna sa niedostępne u sklepikarza którego pytałem i jestem w kropce. Nadkola prawdopodobnie mogą pasować, ale tego na 100% nie wiem. Mazda w tym zakresie nie przewidziała nadkoli antykorozyjnych czyli plastykowych. Ciekawostka, OE poszycia całego błotnika to koszt ok. 2100 zl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości