Mazda 323F KF-ZE Ferrari Rosso Corsa
Darek kilka stron wczesniej mowilem ze felga nie bardzo pasuje ale sie mylilem , napisze tak poprostu zajebis(*@ mi sie podoba , powiedz mi tylko jeszcze jedna rzecz jaki rozmiar oponek zalozyles ?
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Darek teraz masz zadanie przepolerowac tylna belnde i lampy bo matowo przy nowym lakierze wygladaja.
Mercedes SLK kompressor
- Od: 21 kwi 2006, 11:02
- Auto: Mercedes SLK
O [cenzura] ale walec
wygląda ślicznie najładniesza!i są alusy które tak wszyscy odradzali ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
SPRZDEAM CZĘŚCI MAZDA 323f 323c FORD PROBE TEL.BEZPOŚREDNIO NA PLAC 602600238
- Od: 1 mar 2007, 21:04
- Auto: TOYOTA AVENSIS
Pajko a jednak
ciesze sie ze jednak Ci sie podobaja
xXx dzieki
Wiem ze to niezbyt rozsadny rozmiar, ale jesli nie chodzi o osiagi a o wyglad to chyba bylo warto
A opony sa 225/40 ZR18 Dunlop Sport Maxx. Zobaczymy jak na nich pojezdze dluzej jak spalanie wzrosnie itd... Ale za sam wyglad warto bylo
xXx dzieki
A opony sa 225/40 ZR18 Dunlop Sport Maxx. Zobaczymy jak na nich pojezdze dluzej jak spalanie wzrosnie itd... Ale za sam wyglad warto bylo
Ostatnio edytowano 22 lut 2008, 15:04 przez darekk86, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
a mówiłem żeby poczekać z komentarzami odnośnie felg az będa na aucie załozone
i jak tak patrzee to gleba nie jest konieczna chyba
i jak tak patrzee to gleba nie jest konieczna chyba
Pajko napisał(a):215/35/18
kozak
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Patryk a gdzie obiecana mi fotka Twojej gleby 

jeśli chodzi o wydech to IMO pasowałby taki jak jest w RX-8 – 2 końcówki okrągłe po dwóch stronach:)

Prawda jest taka, BA-F ma fatalnym zderzak tylny, dlatego większość wydechów wygląda tragicznie, niektóre trochę ładniej, ale niestety nie ma idealnych, wszystko przez to ścięcie.
Ja chyba u siebie za jakiś czas założę mega-głośnego mugen-a..
Ja chyba u siebie za jakiś czas założę mega-głośnego mugen-a..
Do tego zderzaka juz nie bede montowal innego wydechu. Poczekam na nowe zderzaki i do nich bedzie juz dopasowany wydech... A mysle ze nie wyjdzie to najgorzej bo plan jest niezly
Pompa zrobiona
W ostatniej chwili. Zobaczymy jeszcze czy to na pewno przez pompe cieklo... Olej ucieka nadal przy misce i pokrywie zaworow, no ale trudno. Dolalem i moze bedzie ok.
Pozniej pojde sprawdze czy mi plynu ubywa nadal. Jak ubywa to nie jade
Ale jak nie ubylo to....
Ale zeby tyle poswiecen przez caly dzien zeby tylko pojechac na zlot... Ehh... 15 minut temu zjadlem sniadanie... w KFC...
Ale to ze wyjade na zlot nie znaczy ze tam dojade :/ Ale juz mi sie lawety znudzily i to bardzo!
Pompa zrobiona
Pozniej pojde sprawdze czy mi plynu ubywa nadal. Jak ubywa to nie jade
Ale zeby tyle poswiecen przez caly dzien zeby tylko pojechac na zlot... Ehh... 15 minut temu zjadlem sniadanie... w KFC...
Ale to ze wyjade na zlot nie znaczy ze tam dojade :/ Ale juz mi sie lawety znudzily i to bardzo!
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
darekk86 napisał(a):Ale juz mi sie lawety znudzily i to bardzo!
Zawsze mogę cie Kaczuchą na miejsce dociągnąć
Wtedy dopiero miałbyś wejście

-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B