Mazda 323F KF-ZE Ferrari Rosso Corsa
A co do naklejki na szybie to bedzie u mnie naklejona
Mam niezly patent na nia, tak ze bedzie spokoj z fotoradarami w 100% a naklejka bedzie legalnie
Jak kupie naklejke nowa w urzedzie to przetestuje to i dam znac
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
darekk86 napisał(a):Nam wyszla dopiero 3 tablica. Poprzednie mialy tez niezle sposoby obracania ale jednak sie nie nadawaly. Ta tez jeszcze bedzie moze poprawiona w kilku miejscach.
Z tego co wiem to sporo osob probowalo takie cos zrobic juz dawno i nikomu sie nie udalo. Wiec jak narazie jestesmy chyba pierwsi
pomysl fajny ciekawy
ale czy pierwsi.... ogladales film TAXI 3... tam juz byl ten patent z tablicami... wiec pierwsi to chyba w Polsce

- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):ale czy pierwsi.... ogladales film TAXI 3... tam juz byl ten patent z tablicami... wiec pierwsi to chyba w Polsce
W Kurierze ("The Transporter") też był podobny patent, tyle, że tam miał 3 tablice do wyboru
f*ck
marcinkosky ok, w wielu filmach to bylo... W bondzie to nawet mieli rakiety w samochodach... Ale czy ktos to zamontowal kiedys u siebie? Nie slyszalem. A przynajmniej nei w polsce. I o to mi chodzi
To ze ja tego nie wymyslilem to wiem doskonale. Nas zainspirowal glownie Transporter, bo jak to tam zobaczylem to zawsze takie chcialem
A wszystkie czesci taxi to dla mnie klasyka
Tak wiec w filmach to czesto bylo, ale na zywo to jeszcze nigdy nie widzialem...
To ze ja tego nie wymyslilem to wiem doskonale. Nas zainspirowal glownie Transporter, bo jak to tam zobaczylem to zawsze takie chcialem
Tak wiec w filmach to czesto bylo, ale na zywo to jeszcze nigdy nie widzialem...
darekk86 napisał(a):marcinkosky ok, w wielu filmach to bylo... W bondzie to nawet mieli rakiety w samochodach... Ale czy ktos to zamontowal kiedys u siebie? Nie slyszalem. A przynajmniej nei w polsce. I o to mi chodzi
ok wszystko fajnie pieknie tylko po co to?? bedziesz z tego korzystal??
Wg. mnie dobre to jest do np. demo-cara jakiegos i wydaje mi sie ze na drogach, ulicach nie bedziesz z tego korzystal (oczywiscie moge sie mylic
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):Wg. mnie dobre to jest do np. demo-cara jakiegos
auto Darka takim właśnie ma być Marcinie

dokladnie, ta mazda jest robiona na nasz firmowy demo car
A u mnie akurat patent z tablica ma byc po to zeby na postoju po wylaczeniu silnika tablice przekrecaly sie na takie z naszym logo. Wtedy stojac na parkingu bedzie ladna reklama
No ale jadac do Wroclawia (a to teraz bedzie raczej dosc czesta moja trasa) to kto wie... Tylko wtedy z druga tablica nie z logo a z napisem Nowożeńcy
OZNAJMIAM WSZYSTKIM ZE WLASNIE WROCILEM Z GARAZU... FELGI 18" ZAMONTOWANE
Jutro rano myjka i sesja
I kombinuje jak jutro wymienic pompe wody...
A u mnie akurat patent z tablica ma byc po to zeby na postoju po wylaczeniu silnika tablice przekrecaly sie na takie z naszym logo. Wtedy stojac na parkingu bedzie ladna reklama
No ale jadac do Wroclawia (a to teraz bedzie raczej dosc czesta moja trasa) to kto wie... Tylko wtedy z druga tablica nie z logo a z napisem Nowożeńcy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
OZNAJMIAM WSZYSTKIM ZE WLASNIE WROCILEM Z GARAZU... FELGI 18" ZAMONTOWANE

Jutro rano myjka i sesja
I kombinuje jak jutro wymienic pompe wody...
jest ciasno i można przy tym nieźle poklnąć, ale wszystko w koncu mozna samemu zrobić, jeżeli się tylko chce i ma się podstawowe narzedzia klucz (10 i 12);-D przyda się jedynie pomoc przy odkrecaniu koła pompy bo jeden musi zablokować koło (u mnie brat trzymał oryginalny pasek tak że koło stało w miejscu a ja spokojnie odkrecałem), reszta poza "sporą ilością miejsca" to pikuś ( uszelki takie jak w pompie wstawiam na smar i jest wszystko git)

http://www.youtube.com/watch?v=yormhej1TKs
klucze mam, lewarek mam (pozyczony)
kumpla do trzymania pompy mam, checi i samozaparcie mam i to straszne. Jeszcze tylko czas, a z tym moze byc gorzej, ale jakos musze dac rade
No to jutro ciezki dzien... Ale jak sie uda to widzimy sie na zlocie
Oczywiscie jesli okaze sie ze to naprawde byla pompa wody a nie cos innego...
No to jutro ciezki dzien... Ale jak sie uda to widzimy sie na zlocie
darekk86 napisał(a):hmm... no to moze jakos jutro pokombinuje Tak latwo sie nie poddam
Swój chłop asz rade nie takieżeczy już w tym aucie robiłeś toco ro pompa wodna
Masz być na zlocie i koniec

www.BBTel.pl
No i umylem mazde chociaz pogoda jest srednia
Porobilem troche zdjec i zaraz lece kombinowac z pompa wody...
Znow sie zakochalem w mazdzie
A po przejazdzce na 18" jak narazie nie czuje roznicy w komforcie

Znow sie zakochalem w mazdzie

A po przejazdzce na 18" jak narazie nie czuje roznicy w komforcie
darekk86 moje zdanie znasz
18" 

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493