Mazda 323f BA KL '94 wściekła
korby bokiem wyjdą 
Przecież nie napisał że go zaleje do auta 

- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
jaaco napisał(a):Przecież nie napisał że go zaleje do auta
będą najdroższe frytki w życiu,nie wiem czy do frytkownicy starczą 4l
Co to za podsmiechujki kurna? Kto bogatemu zabroni? :-P i 4 nie dlatego mam 5litrów ;–)
Obecny wizual motoru
nie będę wypisywał czego tam dokonałem bo było tego opór, natomiast z innych wieści, Keskiny znalazły następnego nabywcę, wściekła bedzie streetowa czyli na klapę wpadnie lota a na wydechu zagości przelotowy RM
nie będę wypisywał czego tam dokonałem bo było tego opór, natomiast z innych wieści, Keskiny znalazły następnego nabywcę, wściekła bedzie streetowa czyli na klapę wpadnie lota a na wydechu zagości przelotowy RM
misiak89-89 napisał(a):przelotowy RM
RM8 XXL
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
misiak89-89 napisał(a):nie będę wypisywał
cyba oujałeś
4misiak89-89 napisał(a):wściekła bedzie streetowa czyli na klapę wpadnie lota a na wydechu zagości przelotowy RM

Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Bo_Lo napisał(a):misiak89-89 napisał(a):nie będę wypisywał
cyba oujałeś![]()
heh stary się robię;p generalnie wpadły wałki KL31 które nabierały mocy z rok czasu, przepustnica wypolerowana również z KLZE, sportingowałem jeszcze kolektor, wymieniłem na nowszy model zaworek w pompie, oliwa do silnika, poodświeżałem parę elementów proszkowo i nie tylko, pouszczelniałem skrzynię, ogarnąłem półośkę choć i tak coś jest nie tak jak bym tego oczekiwał, maksymalnie wyprostowałem dolot powietrza do silnika, wpadł drugi wentylator chłodnicy. Natomiast na półce czeka jeszcze chłodnica do wspomagania , rury z kwasu i RM4 bo za pół darmo dorwałem.
Pytanie do znawców czy uniesienie maski na zawiasach skutecznie pomoże mi z odprowadzeniem żaru z komory? Głowica przy grodzi jest najbardziej narażona i coś chciałbym z tym zrobić. Mam plany by spróbować swoich sił w oesach wiec pod ten klimat chce przygotować auto
D@m$on napisał(a):A jakie fele?
Zostaję przy OEM 16'
misiak89-89 napisał(a):heh stary się robię;p

misiak89-89 napisał(a):wpadły wałki KL31 które nabierały mocy z rok czasu, przepustnica wypolerowana również z KLZE, sportingowałem jeszcze kolektor, wymieniłem na nowszy model zaworek w pompie, oliwa do silnika, poodświeżałem parę elementów proszkowo i nie tylko, pouszczelniałem skrzynię, ogarnąłem półośkę

misiak89-89 napisał(a):Natomiast na półce czeka jeszcze chłodnica do wspomagania
Przecie każda mazda ma ją seryjnie
misiak89-89 napisał(a):ury z kwasu i RM4 bo za pół darmo dorwałem.
misiak89-89 napisał(a):Zostaję przy OEM 16'

misiak89-89 napisał(a):Pytanie do znawców czy uniesienie maski na zawiasach skutecznie pomoże mi z odprowadzeniem żaru z komory?
powinno i będzie kozacko wyglądać,ew. pomyśl o takim wycięciu z obniżeniem żeby się taki wąski wlot zrobił ,nie powinno trącić myszką,a sporo da w przewietrzeniu komory.
Albo to
Ten rurak w zderzaku jak na serie daje radę ale nie przy wachlowaniu co chwile w lewo w prawo. Chcę wstawić mała żebrowaną chłodnicę tylko fant okazał się kartoflem i cieknie
Jeżeli chodzi o wywietrzniki w masce to nie zbyt widzi mi się ten pomysł a podniesienie może być trafione ponieważ pozbyłem się osłon od spodu więc powietrze powinno wentylować po całości motor.
Ostatnio wściekła doczekała się testów drogowych i przeszłą je wzorowo gdzieś na fb są media, więc albo wałki robią swoje albo odetkany wydech
nie mogę się już doczekać strojenia jak bedzie ostatecznie jechać no i mega irytuje mnie te szarpanie
a ja Tobie 4łapa i boosta

Jeżeli chodzi o wywietrzniki w masce to nie zbyt widzi mi się ten pomysł a podniesienie może być trafione ponieważ pozbyłem się osłon od spodu więc powietrze powinno wentylować po całości motor.
Ostatnio wściekła doczekała się testów drogowych i przeszłą je wzorowo gdzieś na fb są media, więc albo wałki robią swoje albo odetkany wydech

k1bic93 napisał(a):mogę pozazdrościć dźwięku v6
a ja Tobie 4łapa i boosta
misiak89-89 napisał(a):Ten rurak w zderzaku jak na serie daje radę ale nie przy wachlowaniu co chwile w lewo w prawo
Dziwne,mnie w żadnej mażdzie nigdy nie zawiódł
misiak89-89 napisał(a):Jeżeli chodzi o wywietrzniki w masce to nie zbyt widzi mi się ten pomysł a podniesienie może być trafione ponieważ pozbyłem się osłon od spodu więc powietrze powinno wentylować po całości motor.

W tamtym roku na rakietowej w upale nie tylko mi zaniemogła wspoma bo buczosowi to aż korek rozerwało, ktoś jeszcze miał epizod ale nie znam wiary.
Ma ktoś może na zbyciu prawe wzmocnienie przedniego zderzaka, niezbyt zgnite?
viewtopic.php?f=14&t=183171
Ma ktoś może na zbyciu prawe wzmocnienie przedniego zderzaka, niezbyt zgnite?
viewtopic.php?f=14&t=183171
Mody wyżej wymienione dokonane a lakier przeszedł detaling
Wydech miażdży w każdym wymiarze i dupohamownia mówi że jest lepiej
Nie bawem jakieś fotosy

Wydech miażdży w każdym wymiarze i dupohamownia mówi że jest lepiej

Nie bawem jakieś fotosy