MAZDASPEED Protegé BJ FS-DET '03
a jak brzmi 
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
No autko juz widziałem jakiś czas temu... ale nie jechałem
Kiedyś to nadrobię ...
no i co tu dużo pisać... Perełka. No i masz fajna Gałę teraz.... 
pinky, a to coś ode mnie już podłączone i działa? 
pawelMX6 jest umiejscowione, a zamontuje finalnie w ten weekend. Dodatkowo doszło trochę gratów:

Filtr ITG, Zegar boost Blitz Racing 60mm, Turbo timer HKS type-0, poduszki pod silnik przód tył Deuter s.c. ( wzorowane na AWR Racing). Czekam jeszcze na jedną paczkę i w końcu jakąś porządną sesyjkę z pod maski się zrobi.

Filtr ITG, Zegar boost Blitz Racing 60mm, Turbo timer HKS type-0, poduszki pod silnik przód tył Deuter s.c. ( wzorowane na AWR Racing). Czekam jeszcze na jedną paczkę i w końcu jakąś porządną sesyjkę z pod maski się zrobi.
ex MSP
A powiedz proszę, ponieważ nie jestem w temacie, do czego to jest? 
turbo timer <– proszę...
ex MSP
Oooo też mam niebieskie
Piękne auto... no i turbo...
Piękne auto... no i turbo...
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
A więc po mega zlocie, autko pojechało według oczekiwań 15.3 et, sprawiło duuuuuuuuuużo frajdy na osie. Uważam że w moich rękach była wystarczająco długo, tak więc szukam dla niej nowego domu i właściciela z pasją który doceni warunki trakcyjne i skrętne auta a nie tylko jazda na wprost. Cena do dogadania szczegóły na PW lub karol.slusarczyk@gmail.com

ex MSP
pinky napisał(a):Uważam że w moich rękach była wystarczająco długo, tak więc szukam dla niej nowego domu
No chyba żartujesz

-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
gdybym miał drugie ekonomiczne auto, to by się nie zastanawiał

Z całym szacunkiem polecam ten samochód.... auto jest dopieszczone a modyfikacje przemyślane i fachowe (miłośnicy drutu nie mają czego szukać pod maską)
Czy to na prostej czy na OS-ie dostarcza dużo radości z jazdy...
Jako pasjonat generacji BJ/GF gdybym miał wystarczającą ilość gotówki długo bym się nie zastanawiał nad posiadaniem takiego rodzynka..
Mazda z potencjałem....
Karol, co następne? VAG?
Czy to na prostej czy na OS-ie dostarcza dużo radości z jazdy...
Jako pasjonat generacji BJ/GF gdybym miał wystarczającą ilość gotówki długo bym się nie zastanawiał nad posiadaniem takiego rodzynka..

Mazda z potencjałem....
Karol, co następne? VAG?