MX-3 EC KL-ZE

"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
no no lampy cool
CZekamy na zdjecia w pelnej okazalosci w dzien.
CZekamy na zdjecia w pelnej okazalosci w dzien.
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
Cud, miod i orzeszki 
Poprosimy jakies foty gdzie lampy bedzie widac w calej okazalosci
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
Pyton162 napisał(a):Morda prosze Cie zdejmi te brewki
ee w tym aucie ładnie one wygladaja
Morder gratuluje autka
No to kiedy sprzedajesz bo zaczynam poszukiwać MX-3
jednak to jest samochodzik
pozdrawiam
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
tco_tm napisał(a):Hm. Ale w samochodzie siedzi jakas inna dziewczyna, niz w avatarze? Czy morda jest poligamista, czy po prostu podczas sesji zdjeciowej kogos zdradzil?
Bigamia wśród mazdziaży to rzecz oczywista wręcz konieczna, Ale z Madziami tak jest

Morder napisał(a): Wymienione w niej jest kupa rzeczy, nie będe pisał bo za dużo tego by było. W sumie to mogę stwierdzić że auto psuło się wiele razy, ale chyba usprawiedliwieniem dla madzi jest to, że te przypadki psucia były spowodowane moją głupotą i brakiem wyobraźni.
Włożone zostało w nią kupe kasy...czy żałuję ? może trochę...mój żal leczą miłe wspomnienia i sytuacje, które przeżyłem z madzią...niedawno zapadła decyzja, że madzia zostaje ze mną do końca żywota... mojego lub jej.
Faktycznie sporo kasy i masę pracy albo odwrotnie. Ale ważne ze dbasz o nią i przywracasz do życia za każdym razem, hm, a może kupisz sobie jakiegoś trabanta i na nim się wyzywaj cooo? co facet to facet, a zachowaj madzie do pieszczenia

Do sprzedania nasza mazda MX3, Londyn cena 500funtów
- Od: 15 cze 2006, 13:35
- Auto: MX-3 1,6
co do brewek...miały już zniknąć w tym roku...ale po stłuczce sprawa z ubezpieczalnią skończy się w sądzie.
W przyszłym roku madzie czeka sporo zmian, pomysły przepełniają moją głowę a w związku z tym, że prawdopodonie cała będzie malowana, będzie okazja do realizacji większości z nich.
zapomnij
poszperaj na mobile.de, często trafiają się fajne egzemplarze...
W przyszłym roku madzie czeka sporo zmian, pomysły przepełniają moją głowę a w związku z tym, że prawdopodonie cała będzie malowana, będzie okazja do realizacji większości z nich.
polnik@studio napisał(a):No to kiedy sprzedajesz...
zapomnij
polnik@studio napisał(a):...bo zaczynam poszukiwać MX-3jednak to jest samochodzik
pozdrawiam
poszperaj na mobile.de, często trafiają się fajne egzemplarze...
- Od: 20 paź 2003, 09:07
- Auto: MX-3