Mazda 323F GT 1.8i 16V DOHC
Xionc napisał(a):przednie światła wyszły Ci o wiele lepiej niż tylne
prawda
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Xionc napisał(a):Zerowy

Jerry napisał(a):Brakuje jeszcze opreawek z kwasówki i obramówek na przód lampy aby zatkać te wielkie otworki pod światłami.
hmmm a te "ubytki" po lampach czym zakrywasz?
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
Już ekstra wyglądają, a co dopiero będzie jak je skończysz 
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
bajer0 napisał(a):hmmm a te "ubytki" po lampach czym zakrywasz?
no bedzie dorobiona obudowa ale koncepcja jeszcze do końca nie jest zatwierdzona.Zobaczymy jak to bedzie wyglądać i ewentualnie poprawiac błędy.
bajer0 napisał(a):Jak to swieci? No i nie ma problemu z ustawieniem swiatel przy takich przymruzonych oczkach![]()
świeci REWELACYJNIE!!Masz takie wrazenie jakby na sfalcie połozono "warstwe światła"
Jestem bardzo zadowolony!!Teraz pojdą jeszcze XENY i bedzie już wogóle gitara.Co do ustawienia to własnie umnie jest zrobione tak iz można je ustawiać jednak gdybym to robił teraz ustawiłbym je na stałem bo tak jak mam to kupe P*^%(&^NIA i juz widze ze raczej to zbedny bajer
Sokool napisał(a):Rzeczywiście tył w sumie taki sobie
a jak dla mnie teraz dupa z przodem [tiiit] sie komponuje i po pomalowaniu całego auta tak jak sobie to wymysliłem(a raczej podpatrzyłem) bedzie to REWELA!!Odnośnie malowania to też bedzie dla Was niezłe zaskoczenie
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Jerry napisał(a):no bedzie dorobiona obudowa ale koncepcja jeszcze do końca nie jest zatwierdzona.Zobaczymy jak to bedzie wyglądać i ewentualnie poprawiac błędy.
nooo moja sugestia to "pozatykac" to czyms czarnym, byle nie zadne alu, chrom, czy siatki i bedzie super

Jerry napisał(a):dla Was niezłe zaskoczenie
wsiekly roz
Jerry napisał(a):umnie jest zrobione tak iz można je ustawiać jednak gdybym to robił teraz ustawiłbym je na stałem bo tak jak mam to kupe P*^%(&^NIA i juz widze ze raczej to zbedny bajer zabrał nam tylko cenne godziny pracy.
hmmm a gdyby byly na sztywno to nie mialbys problemow z przegladami? Swiatla sie podniosa, opuszcza, nie wiem – moze zawieszenie tez i juz swiatelka inaczej by swiecily. Moim zdaniem jezeli zrobiles regulacje – pewie duzym kosztem
Kult – Park23
Kult – Park23
czyżby soczewki z punto II? a tak to bardzo łądnie ci to wyszło szacyneczek za włożoną prace
Była Mazda 323F BA GT 2.0 V6 teraz jest BMW 320 e36 niestety markę zdradziłem ale w klubie zostaje i dalej kocham Mazdę
- Od: 4 sty 2006, 19:18
- Auto: BMW 320, Honda CBR 11000 XX
MANIX napisał(a):czyżby soczewki z punto II
no padło właśnie na te bo najłatwiej je zamontować.Miały byc od BA ale cieżko dostać a pozatym byłby problem z zamontowaniem.
MANIX napisał(a):bardzo łądnie ci to wyszło
no jakbys widział to z blisa to tak ładnie to nie wygląda ale lada dzień bedzie malina
Wileki szacunek za wkład pracy...ale te wydechy jakoś tak sobie mi się widzą
, zwłaszcze że w zderzaku została wnęka na tłumiczek ...Widać ,że pracy było włożone i za to respect ..tylko ten styl tuningu taki jakiś
..Ale ogółem spoko ..Pozdrawiam i życze coraz piękniejszej madzi 
- Od: 12 lip 2005, 18:00
- Auto: ...
Malik napisał(a):została wnęka na tłumiczek
która zniknie jak Efcia bedzie malowana ale niestety nie da sie wszystkigo naraz bo kasy brakuje
Malik napisał(a):ale te wydechy jakoś tak sobie mi się widzą
jednym sie to podoba a innym nie.Strasznie bałem sie teo rozwiązania bo było wiele przeszkód no i tez zadne VT nie oddawało wpełni tego jak to wyglada w realu ale sądze iz jest to dobry wybór.Między innymi to wyróznia moje auto.
Brałem pod uwage kilka rozwiazań i wiele Vt było zrobionych jednak po małej wódce padło na rurki

Malik napisał(a):tylko ten styl tuningu taki jakiś
watpie aby to dało sie zakwalifikować do jakiegokolwiek stylu.
Nie obchodzą mnie obecne trendy,mnie obchodzi to aby auto było jedyne i nikt kto stanie obok mnie nie mógł powiedzieć ze ma podobne plastikowe progi czy podobne lexy,czy wogóle cokolwiek podobnego
Auto jest robione wedle mojej osobistej koncepcji a nie tego co dyktuje moda,zreszta śmiem twierdzić ze najbardziej modne jest to co samemu sie wymysli i zrobi z własnego materiału.
To własnie jest dla mnie wyznacznikiem.
Podoba mi sie np mazda Kamila(niebieska 323fBG) jednak powiedz mi co w niej jest oryginalnego??Auto zrobione jest naprawde fajnie i zawsze milo mi sie na nia patrzy to jedna z BARDZO niewielu fajnie wyglądających BG jednak moje przeróbki są zupełnie nowatorskie.
Jednego jestem pewien iz jest to JEDYNA 323F BG w Europie lub nawet dalej i to jest SATYSFAKCJA!!
Mysle ze po pomalowaniu(a koncepcja na to juz jest) Efcia naprawde bedzie miała co pokazać.
Ogólnie auto wzbudza wiele kontrowersji i o to w tym chodzi
Ostatnio edytowano 15 kwi 2006, 00:38 przez Jerry, łącznie edytowano 2 razy
Swiatelka wyszly fajnie
Ladnie to odswieza ich wyglad! Fajnei musi wygladac znich snop swiatla...jak z wiezyczki wartowniczej
...a wlasciwie 2!

- Od: 10 sty 2006, 17:29