Mazda 323F BA Z5 '95 turkusowy pocisk LPG Stag 300 SPRZEDAM
Kurde zalozenie wiekszych odrazu kozica, zostaw kola takie jakies ma tylko sprezyny -40mm i bedzie ok, chyba,ze naprawde musisz to opona 185/60 i obnizenie 
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Bartg napisał(a): do BA chyba poniżej -40/40mm nie kupisz od ręki nic
http://vogtland.pl/vogtland-sprezyny-Mazda-323/426-958670-sprezyny-vogtland-do-mazda-323-typ-ba-bap-54-84-kw.html
Na pewno Vogi produkują jeszcze -50/60 bo takie mam u siebie

K.A.W. też ma w ofercie więcej jak 4/4
Podpisuję się pod tym co pawcio nawinął. Jak sprężyna to tylko markowa! Nie ma co oszczędzać na tańszych, bo później będzie płacz 

Kurde zmęczony byłem – miałem na myśli poniżej, że mniejsza liczba niż 40, czyli obniżenie np -30mm
Znaczy się takie co obniżają mniej jak 40mm
Miałem K.A.W 65/40 + Kayaba i na gwincie jest po prostu wygodniej, dużo lepsze tłumienie, oczywiście jak wpadniesz w dziurę to nic nie pomoże.

Miałem K.A.W 65/40 + Kayaba i na gwincie jest po prostu wygodniej, dużo lepsze tłumienie, oczywiście jak wpadniesz w dziurę to nic nie pomoże.
Ja mam Jamexy i nie żałuje zakupu. Cena do jakości bardzo dobra a i madzia lepiej wygląda 
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

no podpatrzyłem,ale jednak skuszę się na sprężyny.Ale napewno zakupię jej coś z lepszej półki np takie jak pawcio mi zasugierował.Napewno zakupię jej w tym roku ale pewnie założe aż na wiosne,madzia szykuje się pomału do założenia zimówek.Niestety 13nastki i na stalówkach,więc niema co się śpieszyć bo obniżenie i tak by niebyło widoczne
jedynie bym zbierał w zime snieg ale nie oto chodzi.

Ostatnio edytowano 24 paź 2014, 17:20 przez radek mazda lubawa, łącznie edytowano 1 raz
no
niestety,taką ją dostałem z takimi oponkami i na takiej feli.ale cóż się dziwić miał ją normalny standardowy człowiek i po50siątcce
.Szkoda mi się ich pozbywać bo są w bdb stanie prawie nowe.założe jej ładne kołpaki i będzie git
na drugi rok jej kupie alu na zime

matthies napisał(a):13
Nima śmiacia
Weeez kołaapakakakow nie zakladaj:P POmaluj na czarny mat i beje na zimie
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Ja to samo, tyle że w 323C 13'' to był standard
Dzięki Bogu w końcu mogę podwyższyc zawias na zimę, bo na 13'' był straszny pług
Masz rację nie gleb na 13, bo nikt Ci za odśnieżanie nie dopłaci 

jedynie bym musiał się zgłosić do komunalki może by dorzucili pare groszy za odsnieżanie
żartuje oczywiście 
dziś wskoczyło mi 200tyś
11tys od kupna i śmiga jak szalona,oby tak dalej
i po mału zaczynam modzić,kierunkowskazy boczne dymione zamówione zobaczymy jak to będzie wyglądać 

matthies napisał(a):dobry kierunek, ale nie łatwiej samemu to było zrobić ? :d
no mogłem,teraz już troszkę za puzno bo już zamówiłem.Niemam zbytnio czasu,jednym słowem poszedłem na łatwiznę
Ostatnio edytowano 30 paź 2014, 00:05 przez radek mazda lubawa, łącznie edytowano 1 raz
matthies napisał(a):poszedłem...
spoko, mam nadzieję, że niebawem uda się obczaić na żywca
sorki przejęzyczyłem się,godzinka robiła swoje.No też tak myślę,spocik jakiś się przyda.Ale najpierw magdalena powędruje do lakiernika,bo było małe spięcie

Dopisano 30 paź 2014, 00:08:
GreXx napisał(a):matthies napisał(a):tą budę jak twoja ma na złotych felgach Grexx. Obczaj jego temat.
jak będziesz kiedyś w iławie to pisz, ogarniemy jakiś mini spot.
BRĄZOWE!
właśnie coś mi nie pasowało,przeglądałem twoje stronki i za nic w świecie niemogłem znaleść twojej mazdy na złotych alufelgach,tylko własnie brązowe
Dopisano 30 paź 2014, 23:38:
w międzyczasie:na kolejną wymianę oleju nadszedł czas bo już ponad osiem tys wskoczyło
Dopisano 30 paź 2014, 23:42:
tłumik zakupiony Sebring,dzięki caroleck za link i zainteresowanie