Mam pomysl na kierunki, ze abo boczne beda cleary albo przednie pomaranczowe (zapomnialem jak to sie fachowo nazywa) ale raczej boczne zmienie bo sa duzo bardziej dostepne A dokladki szukalem i szukam nadal. Oczywiscie tej od GT bo te od laguny mi nie podchodza i od mazdaspeed tez niekoniecznie
Autko bedzie w jasnych kolorach. W sensie zadnych ciemnych szyb, czarnych felg itd, bedzie po prostu jasne
Kurde z ta gleba to taki byl plan zeby kupic nizsze sprezyny ale dzisiaj niestety przecialem opone i u wulkanizatora szurnalem albo chlapaczami albo spodem wiec jakby nizsza byla to bym nie wjechal wcale. Temat generalnie do dyskusji.
Ogolnie czarna niedziela dzisiaj jest dobrze ze sie konczy. Wczoraj umylem auto no to w nocy spadl snieg i juz jest plucha wiec super. Przecialem opone o kreaweznik bo kolo spadlo, tez dziwna akcja i wracajac z miasta (po kupieniu 2 gum, zalozeniu itd co w niedziele bylo wyzwaniem i rozmiar tez nie kazdy mial) zahaczylem o kraweznik skrecajac takze felga nie dosc ze ejst porysowana to jeszcze ja dobilem. Dobrze ze znow opony nie przecielo. Masakra ;(
Dziadek no gitarka, sie przyda, a co Tylko teraz boczne beda cleary a przed amber? Przekminie temat. Dzisiaj tak w ogole, po kilku miesiacach oczyscilem auto z kurzy, smieci i tym podobnych rzeczy, pierwszy raz od pol roku hehe poza tym nic sie nie zmienilo. Manszety musze obydwie wymienic, o
PS. Tobie te cleary nie beda pasowaly do srebrnej?? Czy masz dymione? Rozumiem ze to pretekst zeby sie zderzyc wreszcie?
Przód też możesz zrobić cleary w poprzednim aucie przerobiłem kierunki na cleary (ktoś wstawiał fotorelacje jak przerobić). Ogólnie to wystarczyło piwko i lutownica do wytopienia pomarańczowego plastiku wewnątrz kierunkowskazu.
U siebie w mam cleary a pretekst żeby się zderzyć zawsze jest dobry
Narazie mam kilka naklejek i w kolko wychodza jakies pierdoly do zrobienia tarcze trzeba przeszlifowac, manszety do wymiany, eh. Ta fotorelacje widzialem, bede myslal ale trzeba miec najpierw lutownice i chwile czasu
dbam dbam ale tyle rzeczy sie wali ze niejestem w stanie ogarnac wszystkiego tzw efekt domina. Czy bedzie nisko i grubo? raczej nie ale nie wykluczam. Wieksza felga, ciekawe jakby wygladala na 16tkach podkreslam ze fabryczne to 13tki szkoda ze mam inny rozstaw niz w Gfce
PS. nie wie moze ktos jak zmienic zdjecia w podpisie? Zielona bym tam wsadzil ale kompletnie sie na tym nie znam
ze sie wtrące, wyglada na 205/55/16..a fabrycznie zalecano 205/50/16 jak dobrze kojarze.. lepiej profil 50 ale "dziura" wieksza w nadkolu.. Ale przy tym silniku to 195/55/16, 205 IMHO za szerokie.