Pyton162 napisał(a):Ja nie jestem katem bede jechal powoli

www.mazdaspeed.pl
Pyton162 napisał(a):grubo idziesz, dasz sie przejechac. Ja nie jestem katem bede jechal powoli
D@m$on napisał(a):'Jaki profil i jaka szerokosc maja te Parady?
misiak89-89 napisał(a):205/45 na następną fele r16
D@m$on napisał(a):Kurczki!!! Misiak ale zaspałem nie podglądałem ostanio działu 323/MX3 a tu się Wścieklizna pojawiła
misiak89-89 napisał(a): Wszystkiego nie mogę zachwalić, odnośnie ogumienia spodziewałem się lepszej trakcji na suchym, ale naprawdę dają radę tylko pytanie czy warte są tej ceny.
Fasola napisał(a):Fotki bo w ryja
Fasola napisał(a):Dobrze, że jej nie popsułeś
Jacek176 napisał(a):Raczej nie są.
U mnie lepiej już kleiły Toyo T1R, które są prawie połowę tańsze.
Pyton162 napisał(a):widzialem w sobote w czeluściach ciemności. Gleba robi robote a nie jest skrecona nawet troche. Hamulce to jak talerz od pizzy sa mega duze.
misiak89-89 napisał(a):a teraz dla odmiany podtrzymam Was w napięciu i furaka dopiero będzie można oblukać na zlocie
misiak89-89 napisał(a):Fasola napisał(a):Fotki bo w ryja
![]()
a teraz dla odmiany podtrzymam Was w napięciu i furaka dopiero będzie można oblukać na zlocie
Fasola napisał(a):Dobrze, że jej nie popsułeś
tak, byłem w strasznej traumie
Jacek176 napisał(a):Raczej nie są.
U mnie lepiej już kleiły Toyo T1R, które są prawie połowę tańsze.
Że są przereklamowane to trochę za grube słowo, ale fakt oczekiwałem większego klejenia w zakrętachale znowu przy hamowaniu czuję jak się wgryzają w asfalt
Pyton162 napisał(a):widzialem w sobote w czeluściach ciemności. Gleba robi robote a nie jest skrecona nawet troche. Hamulce to jak talerz od pizzy sa mega duze.
skręconą Pawle to ją dopiero ujrzysz w czaplinku
MariuS napisał(a):poza tym najładniejszy bieżnik na świecie chyba![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości