Dzisiaj doszło nowe oznaczenie bojowe – nowy znaczek mazdy, poprzedni raz, że średnio mi się podoba, a dwa, że jeden bolec odszedł od znaczka i latał jak chciał. Przyszedł również amortyzator. W tym tygodniu również przerejestrowuje samochód. Dzieje się ostatnio wszystko po mojej myśli
Mazda MX-3 EC B6 '92 1.6 16v SOHC
Tak to prawda, coraz milej się wsiada, jeździ i coraz więcej uśmiechów od dziewczyn
.
Dzisiaj doszło nowe oznaczenie bojowe – nowy znaczek mazdy, poprzedni raz, że średnio mi się podoba, a dwa, że jeden bolec odszedł od znaczka i latał jak chciał. Przyszedł również amortyzator. W tym tygodniu również przerejestrowuje samochód. Dzieje się ostatnio wszystko po mojej myśli
.
- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
Zgadamy się karollo, damy rade
.
Przedwczoraj na masce pojawił się nowy emblemat mazdy, ten najnowszy, najadniejszy
Nowy amortyzator czeka już na założenie, podobnie jak nowe opony. Dorwałem w cenie piw letnie opony fuldy na conajmniej 2 seozny, wiec jestem mega zadowolony. Dzisiaj najprawdopodniej skończymy przerejestrowanie auta i będa blachy LU.
Dzięki uprzejmości forisowy najprawdopodniej w nastepnym tygodniu wjadą 15sto calowe felgi ori od mazdy, które wg. mnie zabójczo wyglądają.
BONUS:
Tak postanowiłem sobie napisać, że matador chciał do mnie napisać na gg o żebym mu oddał moje żarówki niebieskie, ledowe, te które były w podświetleniu...
i apropo – dla wszystkich fanów matadora, jego nowy dupowóz: http://imageshack.us/photo/my-images/65 ... 28041.jpg/
Kadetem tera!
I jeszcze mał bonus po przeczytaniu usuniętych już komentarzy:
Pan ten ma u mnie ignore wszedzie, a moderacje prosiłbym, o ile istnieje taka opcja o usuwanie postów tego soobonika z mojego tematu
.
Przedwczoraj na masce pojawił się nowy emblemat mazdy, ten najnowszy, najadniejszy

Nowy amortyzator czeka już na założenie, podobnie jak nowe opony. Dorwałem w cenie piw letnie opony fuldy na conajmniej 2 seozny, wiec jestem mega zadowolony. Dzisiaj najprawdopodniej skończymy przerejestrowanie auta i będa blachy LU.
Dzięki uprzejmości forisowy najprawdopodniej w nastepnym tygodniu wjadą 15sto calowe felgi ori od mazdy, które wg. mnie zabójczo wyglądają.
BONUS:
Tak postanowiłem sobie napisać, że matador chciał do mnie napisać na gg o żebym mu oddał moje żarówki niebieskie, ledowe, te które były w podświetleniu...
i apropo – dla wszystkich fanów matadora, jego nowy dupowóz: http://imageshack.us/photo/my-images/65 ... 28041.jpg/
Kadetem tera!
I jeszcze mał bonus po przeczytaniu usuniętych już komentarzy:
matador
15:03:26
hehe szmata jestes
15:03:41
aha chcesz odkryc wade auta czemu ją sprzedałem?
15:03:58
moge sie załozyc ze jakbys sie dowiedział to by jutro była na allegro
Pan ten ma u mnie ignore wszedzie, a moderacje prosiłbym, o ile istnieje taka opcja o usuwanie postów tego soobonika z mojego tematu
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
Jak już napisałem w poście który usunęli, wielki szacunek za to, że doprowadzasz samochód do stanu po.. no właśnie dlatego skasowali posta
wygląda świetnie, i mam nadzieje że to czym typek straszy to nic poważnego.
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Więc tak – pan matador pisał takie wady. Mogę je opublikować gdyż jest to kompletna bzdura i została już wyeliminowana:
-Dziura podłoga – bzdura! Dzisiaj oglądaliśmy całe auto, bardzo dokładnie na kanale, żadne oznaki rdzy, żadne dziury, bardzo zdrowa podłoga a oglądało ją kilka osób.
-Wybite zawieszenie – bzdura! Amortyzator był padniety, lewy tylny. Wymioniony dzisiaj i idealnie się jeździ nawet po dziurawych drogach.
Silnik katowany – nie prawda, sprawdzane na wszystkie możliwe sposoby. Zdrowe serducho z bardzo dużym potencjałem.
Wszystko jest tak jak należy i jest to już sprawdzone w 100%. Auto już przywrócone do łądu, ostatni punkt jakim był amortyzator lewy tylny został dzisiaj wymieniony i jest idealnie. Jutro fotki a ludzie z Lublina wybierający się na spot będą mogli obejżeć auto na żywo
. Do zobaczenia.
Zdjątka z wymiany amorka:

Stary amortyzator był kompletnie padnięty, nic nie działał, masakra...
Wymiane robiliśmy w 3, trwało to prawie 4 godziny, udręka była ogromna, ile nerwów poszło przy tym, ale było warto, komfort jazdy jest teraz super. Problemem były za długie ściągacze na sprężyny i nie mieliśmy jak tego złapać szczerze. Wkońcu udało się sznurkami poliprenowymi
a przy okazji trochę wyczyściliśmy podwozie.
-Dziura podłoga – bzdura! Dzisiaj oglądaliśmy całe auto, bardzo dokładnie na kanale, żadne oznaki rdzy, żadne dziury, bardzo zdrowa podłoga a oglądało ją kilka osób.
-Wybite zawieszenie – bzdura! Amortyzator był padniety, lewy tylny. Wymioniony dzisiaj i idealnie się jeździ nawet po dziurawych drogach.
Silnik katowany – nie prawda, sprawdzane na wszystkie możliwe sposoby. Zdrowe serducho z bardzo dużym potencjałem.
Wszystko jest tak jak należy i jest to już sprawdzone w 100%. Auto już przywrócone do łądu, ostatni punkt jakim był amortyzator lewy tylny został dzisiaj wymieniony i jest idealnie. Jutro fotki a ludzie z Lublina wybierający się na spot będą mogli obejżeć auto na żywo
Zdjątka z wymiany amorka:
Stary amortyzator był kompletnie padnięty, nic nie działał, masakra...
Wymiane robiliśmy w 3, trwało to prawie 4 godziny, udręka była ogromna, ile nerwów poszło przy tym, ale było warto, komfort jazdy jest teraz super. Problemem były za długie ściągacze na sprężyny i nie mieliśmy jak tego złapać szczerze. Wkońcu udało się sznurkami poliprenowymi
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
Żeby nie było, że nic się nie dzieje. Dzisiaj auto dostało dwie nowe opnki na tył o profilu 195/60, na przód są żałożone gumy 195/50. Komfort podczas jazdy jest przewyśmienity a auto trzyma się jak przyklejone. No i nowy znaczek na masce też jest:

Ale teraz dupka wysoko stoi
, wkońcu wjeżdzam na krawężniki! Głównie za sprawą nowego amortyzatora, ale też i wyższych opon.

No i takie tam przy lokalach medycznych
, no i znalazła się też zaparkowana nie w liniach 626 w kombii

Ale teraz dupka wysoko stoi

No i takie tam przy lokalach medycznych

m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
jarsoN napisał(a):Silnik katowany – nie prawda, sprawdzane na wszystkie możliwe sposoby. Zdrowe serducho z bardzo dużym potencjałem.
Nie martw się. Nawet jak katowany, to B6 SOHC jest bardzo ciężko zajechać. Przez mechaników uważany za jeden z najtrwalszych silników Mazdy. Mała moc i jeden wałek. Podobnie było z BP SOHC. Silniki nie do zajechania. Z DOHC już nie było tak różowo.
BMW Pana Matadora oczywiście idealnie odwzorowuje jego stan umysłowy.
Coraz lepiej mx wyglada, tylko te felgi straszą. Przydałoby się coś co podkreśli nieco pochodzenie auta 
Ostatnio edytowano 9 paź 2011, 15:01 przez lukipietras, łącznie edytowano 1 raz
ładnie wosk się trzyma 
dopieszczaj dopieszczaj na żywo coraz lepiej się prezentuje przy dalszych Twoich chęciach i przy trochę zainwestowanych $$ PLNów będzie zacne autko nom i zdjęcia niech zawitają z LU tablicami;d
nom i tak na marginesie kiedy jakiś zlocik??
nom i tak na marginesie kiedy jakiś zlocik??
- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL